Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

Algemene Voorwaarden

Onder Trendy Speelgoed wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de webwinkel Trendy Speelgoed, onderdeel van ZoWieZo Marketing Service, gevestigd en kantoorhoudende te Oss, Nederland op het adres: Scheldestraat 4c, 5347 JD Oss, tel.nr: 0031 (0)412-647555, faxnr. 0031 (0)412-472139, e-mail: info@trendyspeelgoed.nl

Trendy Speelgoed is ingeschreven in het Handelsregister te Oostbrabant, KvK-nummer 24305752, BTWnr: NL.150777188.B01.
Bankgegevens: IBAN: NL78 INGB 0001558958 BIC: INGBNL2A t.n.v. Trendy Speelgoed, Oss

Toepassing
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij Trendy Speelgoed als leverancier van producten optreedt.

Bestelling
Zodra Trendy Speelgoed, tegelijkertijd met de klant de bevestiging via mail van de bestelling ontvangt, is de bestelling definitief. De bestelling kan ongedaan gemaakt worden door binnen 14 dagen via e-mail, dit bekend te maken bij Trendy Speelgoed.

Het aanbod van Trendy Speelgoed blijft tegen de gestelde prijzen één maand actief. Na ontvangst van uw betaling sturen wij uw bestelling naar u toe en heeft u 30 dagen recht van retour (zie kopje recht van retour voor voorwaarden.)

Betalen
Je kunt kiezen uit de volgende betalingswijzen:

Betaling via IDEAL: Heb je een betaalrekening met internetbankieren bij de Abn Amro, Fortis, ING/Postbank, Rabobank of SNS Bank? Dan kunt u supersnel en veilig online betalen via Ideal. Klik op deze betalingskeuze en je wordt direct geleid naar een betalingspagina waar u eerst uw bank selecteert en dan verder de betaling kunt afhandelen. Als de betaling succesvol verloopt versturen wij binnen 1 werkdag de bestelling. (Afhandeling in de veilige omgeving van MultiSafePay)

Betaling vooraf via Bankoverschrijving: Je draagt zelf zorg voor de betaling aan ons. Zorg ervoor dat je het bestelnr./Factuurnr. bij de betaling vermeldt. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij de bestelling binnen 1 werkdag naar je toe. Graag vragen wij je binnen 2 weken de betaling te regelen, anders staan hier de bestellingen wel erg lang klaar.

Betaling met creditcard: Kies bij betaalmethoden visacard of mastercard. Via Multisafepay wordt je betaling veilig en snel afgeschreven van je creditcard saldo.

Onder rembours: Na ontvangst van je bestelling checken wij altijd telefonisch uw adresgegevens. Daarna versturen wij binnen 1 dag de bestelling onder rembours. Je betaalt het totale bestelbedrag aan de postbode. Let op: Rembourskosten zijn best pittig.

Je komt de bestelling afhalen in Oss
Wij nemen telefonisch of via mail contact met je op om een afhaalafspraak te maken. Wij vragen je contant en gepast te betalen. Wij hebben geen mogelijkheid om te pinnen. Ook is het mogelijk de betaling vooraf via bank aan ons te voldoen.

Betaling via PayPal: Heb je een Paypal account? Dan is betalen via Paypal een goede en snelle betalingswijze. Als de betaling succesvol verloopt versturen wij binnen 1 werkdag de bestelling.

Mister Cash/Bancontact-Banksys: Bekende en veilige manieren om je bestelling te betalen via internetbankieren als jeeen rekening hebt bij een aangesloten Belgische bank.
(Afhandeling in de veilige omgeving van MultiSafePay)

Levering op factuur: Deze optie is er alleen voor bedrijven. Registreer je eerst als "bedrijf" in onze shop en na goedkeuring van je lidmaatschap kun je de bestelling plaatsen en bij betaalmethoden kiezen voor "factuur". Wij versturen dan je bestelling direct na ontvangst en sturen je de factuur separaat via e-mail.
 
Aanbiedingen
Alle aanbiedingen van Trendy Speelgoed zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Trendy Speelgoed heeft het recht in plaats van het bestelde product een soortgelijk product te leveren dan wel de overeenkomst te ontbinden. Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden.

Overeenkomst
De koopovereenkomst tussen Trendy Speelgoed en koper is tot stand gekomen op het moment dat de orderbevestiging na invoering van de bestelling verschijnt op het scherm.

Levertijden
Trendy Speelgoed levert supersnel! Besteld en betaald voor 17.00 uur? Dan versturen wij nog dezelfde werkdag je bestelling. Je bestelling later gedaan? Dan wordt de bestelling de volgende werkdag verzonden.

Trendy Speelgoed hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. Na de maximale levertijd van 30 dagen heb je het recht de overeenkomst zonder nadere ingebrekestelling te ontbinden. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Trendy Speelgoed is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.

Verzending
Bijna al onze bestellingen worden bezorgd door PostNL pakketdienst of via brievenbuspost. Wij dragen verantwoording voor aflevering tot het moment van daadwerkelijke aflevering zoals na te gaan via www.tracktrace.nl Als in dit systeem gebaseerd op Barcode en Postcode combinatie wordt aangegeven dat het betreffende pakket is afgeleverd, gaat de verantwoording over op die van de klant. Blijft PostNL in gebreke? Wordt het pakket bijvoorbeeld niet afgeleverd? Dan zal Trendy Speelgoed de productwaarde van je bestelling (dus incl. betaalde verzendkosten) aan u vergoeden of je de bestelling nogmaals toesturen. Voor iedere vermiste bestelling wordt een navraag ingediend bij de PostNL pakketdienst. 

Ben je overdag vaak niet thuis? Maak dan gebruik van Postnl - Kies je afhaal locatie en kies zelf de locatie waar je de bestelling wenst af te halen. 
 
Verzendkosten binnen Nederland
Pakketdienst/ PostNL - locatie: € 4,95 (bij bestelling tot 60 euro, daarboven GRATIS)
Avondbezorging op huisadres: € 2,95 meerkosten
Onder rembours: € 11,90  
 
Verzendkosten naar Belgie
Pakketpost: € 4,95 (bij bestelling tot 60 euro, daarboven GRATIS)
 
Verzendkosten Luxemburg/ Denemarken/Frankrijk/UK/Oostenrijk/ Duitsland
Vanaf 100 gram tot 2 kilo: € 13,95  
Vanaf 2 kilo: € 18,95  

Verzendkosten Italië/Polen/Spanje/ Zweden
Vanaf 100 gram tot 2 kilo:  € 17,95  
Vanaf 2 kilo tot 10 kilo: € 24,95  

Verzendkosten overig Europa
Vanaf 100 gram tot 2 kilo: € 23,95  
Vanaf 2 kilo: € 29,95  

Staat het land van je keuze er niet bij als keuze in de kassa? Vul dan gewoon Nederland in en plaats in het veld opmerkingen het juiste land, zodat wij met je contact op kunnen nemen om de correcte verzendkosten door te geven. 

Helaas is het NIET mogelijk pakketten onder rembours naar landen buiten Nederland te versturen.


Garantie & Aansprakelijkheid
Op de door Trendy Speelgoed geleverde producten bestaat een garantietermijn van 6 maanden, tenzij anders aangegeven. De garantieperiode gaat in op de datum van ontvangst voor de betreffende producten.

Indien een koper/ontvanger binnen de garantieperiode onder gelijktijdige terugzending van een product aan Trendy Speelgoed schriftelijk te kennen geeft een beroep te doen op de garantie, zal Trendy Speelgoed, indien naar haar oordeel terecht een beroep is gedaan op de garantie, ervoor zorg dragen dat binnen 15 dagen een nieuw product bij de consument wordt afgeleverd, in welk geval Trendy Speelgoed zowel de kosten van de terugzending als de kosten van de aflevering van het nieuwe product zal dragen.

Voor alle directe schade van opdrachtgever, op enigerlei verband houdend met, dan wel veroorzaakt door niet-, niet tijdige of niet behoorlijke uitvoering van de opdracht, is de aansprakelijkheid van Trendy Speelgoed beperkt tot het bedrag waarvoor klant zich met betrekking tot de niet, niet tijdige of niet behoorlijke nakoming daarvan heeft verzekerd, dan wel indien Trendy Speelgoed geen beroepsaansprakelijkheidsverzekering heeft gesloten, tot een bedrag waarvoor opdrachtnemer met een soortgelijk bedrijf/praktijk als onderhavige opdrachtnemer zich pleegt te verzekeren.

Voor alle indirecte schade, zoals gevolgschade is Trendy Speelgoed nimmer aansprakelijk. Trendy Speelgoed heeft te allen tijde het recht, indien en voor zover mogelijk, de schade ongedaan te maken. Koper/ontvanger vrijwaart Trendy Speelgoed tegen alle aanspraken van derden welke direct of indirect, middellijk of onmiddellijk met de uitvoering van de overeenkomst samenhangen.

Recht van retour
Hoe gaat dit in zijn werk? Zowel de verpakking als het product zelf dienen onbeschadigd en opnieuw verkoopbaar te zijn. Stuur het product, binnen 30 dagen,  in een stevige doos, voorzien van een copy van je bestelbon naar:

TrendySpeelgoed.nl
T.a.v. retouren
Antwoordnummer: 10188
5340 VB Oss

 
Schrijf op je bon uw IBAN nummer waarop het aankoopbedrag + verzendkosten(verzendkosten vervallen bij behoud gedeelte bestelling) teruggestort kan worden . Je krijgt dit bedrag van ons binnen 7 dagen na ontvangst van de retour gestort op je rekening.
 

Kortingen/ Kortingboncodes
Per bestelling kan slechts maximaal 1 korting verrekend worden. Is de klant in het bezit van meerdere codes, dan mag de klant zelf beslissen welke in te zetten, maar slechts 1 per bestelling! Invoeren van de code kan direct in het kortingsboncode veld onderaan het scherm van het winkelmandje!

Privacy Policy Trendy Speelgoed Algemeen:
Trendy Speelgoed respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Trendy Speelgoed zal de persoonlijke gegevens NOOIT aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Voor onze volledige Privacy Policy verwijzen wij je door naar het document Privacy Policy TrendySpeelgoed.nl
 
Gebruik van uw N.A.W. Gegevens:
Trendy Speelgoed gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als je een bestelling plaatst, hebben we naam, e-mailadres en afleveradres nodig om de bestelling uit te voeren.
Alleen met jouw uitdrukkelijke toestemming gebruiken wij de gegevens om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kunn je ons dat laten weten door een e-mail te sturen.Of zelf eenvoudig uit te schrijven door op de uitschrijflink onderaan de e-mail te klikken!

Trendy Speelgoed is een onderdeel van ZoWieZo Marketing Service,
Scheldestraat 4c, 5347 JD Oss, tel: +31 (0)412-647555, fax: +31 (0)412-472139, The Netherlands