Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

Behendigheidspel Twangled

Behendigheidspel Twangled
Behendigheidspel Twangled Twangled cooperatief behendigheidspel Twangled spelregels engelstalig Draaischijf voor actie spel Twangled
Artikelnr.: 18128
 0 reviews

Aantal
2 op Voorraad
€ 24,95

HILARISCH in hoofdletters. Lang geleden dat we zo gelachen hebben bij het uitproberen van een nieuw product. Twangled is, zeg maar....Twister 2.0. 

Maak een groepje van 4, 6 of 8 spelers en houd de elastieken vast. Zorg dat je NIET in de knoop komt voordat je allemaal minstens 2 x een move hebt kunnen maken! Onder de roze door, over de oranje, dat wordt overleggen en samenwerking. Super teambuilding spel wat een keertje niet draait om winnen! En eenmaal in de knoop? Dan is het weer de kunt om uit de knoop te raken!
  Lees meer »

  • 12 maanden garantie
  • Veilig betalen
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Verzendkosten € 4,95 boven € 60,- gratis


Get Twangled! Superleuk dat zorgt voor actie en plezier. Leert kinderen en volwassenen dat communiceren de beste manier is om uit de moeilijkste situaties te kunnen komen. Helpt bij het ontwikkelen van actieve probleem oplossende vaardigheden. Twangled haalt iedereen van de bank en zorgt voor actie en interactie!  Supergoed en leuk spel voor teambuilding. 

Dit spel speel je met 4 - 8 spelers vanaf 6 jaar. Iedereen pakt een uiteinde van een gekleurde elastiek in iedere hand zodat je een gesloten cirkel krijgt. De schijf gaat in het midden. Schop tegen de wijzer aan en bepaal de volgende opdracht. Doe wat nodig is om je doel te bereiken, maar kijk eerst goed en overleg eventueel zodat je niet in de knoop komt voordat iedereen 2 x aan de beurt is geweest!!! En daarna natuurlijk weer uit de knoop zien te komen zonder de elastische banden los te laten.

Dit spel kent dus geen verliezers of winnaars, het gaat om de samenwerking die er is in de spelersgroep. 

Twangled wordt geleverd in stevige giftbox en bevat:
* 8 stevige elastieke banden in 4 kleuren
* Draaischijf
* Spelregels in het Engels (we werken aan de NL vertaling)

Twangled is een superleuk spel. Goed voor het teamgevoel, ontwikkeling allerlei handige skills en motoriek, maar mag niet door kinderen jonger dan 6 jaar worden gebruikt. Dit met het oog op de kans van verstikking als kinderen het spel op een oneigenlijke manier gebruiken. Zorg dus altijd voor spelplezier onder toezicht van oudere kinderen of volwassenen! 
 

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.


*
*
*
Slecht Goed

Verstuur review
De meeste bestellingen worden bezorgd door PostNL pakketdienst, DPD of via brievenbuspost. Bij verzending via de pakketdienst krijgt u van ons na afronding van de zending per e-mail de tracktrace gegevens gestuurd, zodat u zelf kunt zien wanneer het pakket wordt geleverd op het door u ingevulde afleveradres. Bij een gekozen dagdeel geldt het getoonde tijdsvak als indicatie!
 
Verzendkosten binnen Nederland
Tot 250 gram: Brievenbuspost: € 2,95
PostNL Daglevering of PostNL afhaallocatie: € 4,95
(bBij een bestelling van € 60,- of meer verzenden wij gratis)
PostNL Avondlevering: € 2,95 meerkosten
Same Day Delivery (voor 15.00 uur, dezelfde dag in huis: € 9,95 
(bij een bestelling vanaf € 60,-slechts € 4,95)
Onder rembours: € 11,90  
 
Verzendkosten naar België
Tot 100 gram: Brievenbuspost: € 2,95 
Vanaf 100 gram: Pakketpost: € 4,95
(Bij een bestelling van € 60 of meer verzenden wij gratis)
Same Day Delivery (voor 15.00 uur, dezelfde dag in huis: 9,95 
(bij een bestelling vanaf  60 euro slechts  4,95)

Wij versturen ook naar andere landen. Het bedrag wordt voor de meest gangbare landen automatisch berekend in de shop. Zwitserland en buiten Europa is ook mogelijk. Stuur dan een e-mail naar info@trendyspeelgoed.nl met wat u wilt bestellen, dan vragen wij de verzendkosten eerst voor u na!
 
 
Per ongeluk het verkeerde besteld? Of is het product toch niet helemaal naar je zin? Retourneer gratis binnen 30 dagen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Zowel de verpakking als het product zelf dienen onbeschadigd en opnieuw verkoopbaar te zijn. Stuur het product in een stevige doos, voorzien van een copy van je bestelbon naar:

TrendySpeelgoed.nl
T.a.v. retouren
Antwoordnummer: 10188
5340 VB Oss
 
Schrijf op een copy van je  factuur het IBAN nummer waarop het aankoopbedrag teruggestort kan worden! Dan kunnen we de terugbetaling zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 7 dagen regelen.
 
Heb je hierover toch nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 0412-647555 of mail: info@trendyspeelgoed.nl