Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

Blog buitenspeelgoed 2016

 
Voetbal goals in alle soorten en matenBuitenspelen is gezond! Buitenspelen zorgt voor een goede conditie en motoriek. Buitenspelen zorgt voor zuurstof en een betere en snellere opname van leerstof op school. Kortom, buitenspelen is cruciaal voor kinderen in alle leeftijden. 

Natuurlijk,met een voetbal vermaken de meeste jongens zich buiten ook al helemaal prima, maar het is toch wel leuk om je kinderen buitenspeelgoed te geven waar ze echt lekker mee aan de slag kunnen. Of je nu op zoek bent naar een goal voor in de tuin, of een speeltje dat je mee kunt nemen naar het strand tijdens de vakantie, ons assortiment buitenspeelgoed is groot en divers.

Graag zetten we de leukste nieuwe buitenspeel trends en items voor je op een rijtje. 

Finger Stick, een leuke variant behendigheidspeelgoedJongleerspullen! Natuurlijk zien we jaarlijks weer de diabolo en de jongleerballetjes voor de dag komen maar echt hip is dat toch niet. Je wilt er wel mee de blits maken toch? Wat te denken van de Flowersticks, Levisticks, POI en Fingersticks van Bravo Juggling. Supergaaf jongleerspeelgoed van goede kwaliteit in een hip design en voor een nette prijs. Daar worden we allemaal blij van. De flower sticks zijn misschien nog het meest bekend. Het zijn devilsticks met aan de uiteinden een soort kwasten. Hierdoor is het balanceren nog leuker en zijn de tricks nog gaver, ook om naar te kijken! Wil je de allercoolste tricks leren? Kijk dan eens op Youtube, het staat er bol van! 

Tennissen is natuurlijk van alle tijden, maar...je kunt nu ook tennissen op straat of achter in de tuin. In je uppie zelfs, of toch met z'n tweeen? Street Tennis to Go en Swingball zijn supertof. Met street tennis to go maak je je eigen tennis court waar je maar wilt. Teken met krijt op straat een veld, zet het net op en spelen maar! Geen zin om telkens weer die bal te gaan halen? Ga dan voor de Swingball. Oefen je backhand en slag in je eentje of speel een wedstrijdje tegen je vriend of vriendin. Wedden dat de tijd vliegt? 

Lil monkey klimrek met AppOp zoek naar een supercool klimrek? Bij TrendySpeelgoed.nl niet de suffe houten tuin klimrekken, nee, kies voor een tent klimrek of wat denk je van een klimrek met een App? De lil monkey climber kun je gebruiken in combinatie met een superleuke app waarbij virtuele apen in je rek klimmen. Score jij de meeste bananen? 

Iets heel anders....spelen met zand. Nu is de zandbak meestal in trek bij de kleinere kinderen, maar op het strand zie je ook de oudere kinderen verwoed graven en baggeren om een groot gat of zandkasteel te maken. Wel leuk dan als je wat super graaf tools hebt. Neem nu bijvoorbeeld Handtrux, daar kun je dus echt wel mee gezien worden. Maar ook de hand diggers en monster claws zijn erg leuk. Ben je meer op zoek naar zandvormpjes? Het is nu mogelijk om de toren van Pisa, Eiffeltoren en zelfs de Taj mahal te bouwen, gewoon in je eigen zandbak. Wat let je. 

https://www.trendyspeelgoed.nl/Petron.htmlEen apart soort buitenspeelgoed is toch wel het schietspeelgoed. Dit wordt toch geassocieerd met gevaarlijk, of bedreigend maar niets is minder waar. Het schietspeelgoed van Petron is speciaal vervaardigd voor het afschieten van zuignapdarts. Deze zijn dus niet gevaarlijk en maken het superleuk om goed te focussen om een goede score te bereiken als je schiet op een target. De sureshot lijn is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het stealth assortiment is afgestemd op de oudere jeugd en goedgekeurd voor kinderen vanaf 14 jaar. Dit wordt meer gezien als voorbereidend schietsport artikelen.

Insecten vangen en bestuderenEen hele andere manier van spelen is...onderzoeken. Het is natuurlijk ook superleuk om meer te weten te komen van de natuur. Bestudeer insecten, neem een educatief kijkje onder water bij een sloot en vang spinnen op een diervriendelijke manier. De complete bug catcher set is erg leuk. Je kunt diertjes vangen zonder ze te beschadigen of aan te hoeven raken. Bekijk ze daarna onder de loep en schrijf je bevindingen op. Meer interesse voor het leven onder water? Onze onder water periscoop is echt uniek. Kortom, voor ieder wat wils. 

Wij wensen je een heerlijk buitenleven in 2016. Laat je niet weerhouden naar buiten te gaan als het eens wat minder mooi is, je zult zien dat als je lekker bezig bent, je helemaal niet merkt dat de zon niet schijnt of het niet zo warm is. Echt, van buitenspelen gaat iedereen zich beter voelen. 

Heb jij nog leuke suggesties en tips voor ons assortiment? Mis jij nog wat? Laat het ons weten! Mail je tips naar info@trendyspeelgoed.nl 

Nemen wij jouw suggestie op in ons assortiment? Dan verdien jij die waardebon van 25 euro!