Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

nieuwste speelgoed

Het allernieuwste speelgoed en spellen van najaar 2019. Laat je inspireren. 

Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Bijna dagelijks voegen wij nieuw speelgoed toe aan ons assortiment. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de seizoenen, want als het voorjaar weer in de lucht zit, gaat iedereen weer op zoek naar leuk buitenspeelgoed en buitenspellen. Speelgoed waar je thuis mee kunt spelen, maar ook vakantiespeelgoed dat compact en eenvoudig mee te nemen is op vakantie, naar bijvoorbeeld de camping, of naar het strand. 

Allernieuwste speelgoed in 2019

Net toegevoegd: Door Pong van Fat Brain Toys, de Ultimate Swingball van Mookie Toys, Letterspelmat en Cijferspelmat De luxe en nog veel meer! 

Nieuw educatief speelgoed en spellen

Natuurlijk houden we ook de ontwikkelingen in de gaten van bijvoorbeeld educatief speelgoed. Dit speelgoed mag er zeker niet saai uit zien en moet echt kinderen uitdagen om mee te spelen. Een mooi voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld de letterspelmat. Het allernieuwste product wat daarop volgt is de cijferspelmat

Nieuw bouwspeelgoed

Naast buitenspeelgoed en educatief speelgoed en spellen breiden wij ons assortiment bouwspeelgoed ook steeds verder uit. Knikkerbanen zijn bijvoorbeeld altijd hot maar de Q-Ba-Maze is ook nog eens ontzettend mooi. Nu een uitgebreid assortiment van deze design knikkerbanen op voorraad! Ook Hubelino Pi uit voorraad leverbaar

Nieuwe knutselspullen en creatieve sets

Ook zijn er natuurlijk kinderen die erg graag knutselen en creatief bezig zijn. Op dit vlak blijven wij ook vernieuwen en gaan we met de tijd mee! Knutselsets waarbij alles al inbegrepen is zijn erg gewild. Logisch ook want je hebt meteen alles bij de hand om meteen van start te gaan! 4M is een merk dat daarin erg sterk is. Niet alleen bieden zij gave knutselsets zoals bijvoorbeeld de Glow in the dark armbandjes knutselset. Ook hebben ze hele leuke experimentensets. 

Genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2019

Deze verkiezing houden we ieder jaar nauwlettend in de gaten. De allerleukste genomineerde spellen en speelgoed zijn natuurlijk ook bij ons te koop! 

TrendySpeelgoed.nl bezoekt binnen- en buitenlandse speelgoedbeurzen en doorzoekt dagelijks internet naar de nieuwste speelgoed trends en speelgoed rages. 

Wil je zo snel mogelijk op de hoogte zijn en blijven van onze allernieuwste speelgoed aanwinsten? Speelgoed trends, rages en ontwikkelingen? Volg ons dan ook op Facebook, Instagram en andere social media zoals Pinterest want daar geven we direct ons nieuwste speelgoed door en organiseren wij ook regelmatig interessante winacties!