Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

educatief speelgoed 4 jaar

Educatief speelgoed voor kinderen van 4 jaar. Speelgoed en spelletjes waar kinderen veel plezier aan ontleven en zich op positieve manier mee kunnen ontwikkelen. 
Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 

Educatief speelgoed en spellen voor kinderen van 4 jaar

Leerzaam speelgoed dat ze uitdaagt de wereld verder te ontdekken maar wat ook niet te moeilijk is. Dat is echt nog wel een uitdaging om te vinden. Want speelgoed waar kinderen iets mee oefenen of leren moet ook gewoonweg erg leuk zijn om mee te spelen. Want een kleuter van 4 jaar die iets niet wil, kun je ook echt niets opdringen! 
 

Educatieve spelletjes voor thuis en in de klas

Leer kinderen op speelse wijze kennis maken met cijfers. Het benoemen van de cijfers en de getallen is al een hele mooie kennismaking met rekenen. Newmero is een echte aanrader hierbij. Maar ook stampo minos cijfers zijn erg leuk. Twee hele leuke producten die de kennismaking met cijfers erg aantrekkelijk maken!
 

Oefenen van grove motoriek

Natuurlijk kun je zelf al heel wat oefeningen hiervoor verzinnen. Meedansen op muziek, springen, zwaaien, het is allemaal leuk en goed voor een 4-jarige. Wat gerichter oefenen. De exmocise spelletjes geven je een steuntje in de rug. Of stap op een Ezyroller, deze in beweging krijgen valt nog even tegen maar als ze de beweging door hebben is het superleuk! Ook de Teeter Popper balansboard biedt de nodige uitdaging. We hebben nog wel meer tips hoor, dus scroll maar eens door!
 

Speciaal voor de fijne motoriek

Schrijven, kleine dingetjes vastpakken, knijpen....het komt allemaal al in het dagelijks leven aan bod. Magnetische speeltjes zijn superleuk om hier nog een beetje extra mee te oefenen. Magnetische cijfers en letters, maar ook bijv. een magnetische staf waarbij kinderen fiches of knikkers mee kunnen verzamelen. Natuurijk is kleuren en tekenen ook een musthave en daag de kinderen daarbij uit met superleuke stiften zoals de Kleurwissel stiften van malinos.

Natuurlijk is ieder kind anders. Wil je op maat gesneden advies voor jouw vierjarige? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn je graag van dienst.