Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

Kerstmis verlanglijstje actie

Kerst verlanglijstje winactie TrendySpeelgoed.nlVier je kerst extra speciaal met cadeautjes onder de kerstboom? Zie je op www.trendyspeelgoed.nl cadeautjes die daar ook wel bij zouden passen? Maar zie je ook iets leuks dat je een ander zou willen schenken? Doe dan nu mee met de Mega verlanglijstjes kerstactie van TrendySpeelgoed.nl 

Hoe gaat deze winactie in zijn werk?
  1. Maak voor zondag 16 december 23.59 uur je verlanglijstje en stuur deze in via email naar: debbie@trendyspeelgoed.nl OF deel je verlanglijstje met iedereen als een reactie op de winactie op facebook/ Instagram
  2. Zet op het verlanglijstje cadeautjes uit het assortiment van TrendySpeelgoed.nl met een max. totale waarde van 50 euro. 
  3. Vertel ons over 1 of meerdere van de artikelen die je op het lijstje hebt gezet waarom je die hebt gekozen! 
  4. Vermeldt in de e-mail onder welke Facebook naam of Instagram naam we je terug kunnen vinden op facebook en/of Instagram! 
In week 51 maken wij iedere dag, van maandag tot en met vrijdag, rond 15 uur op Instagram EN facebook een winnaar bekend. Je hebt dan tot 23.59 uur de tijd om te reageren op de uitslag en je verlanglijstje te claimen. Je krijgt dan zo snel mogelijk alle cadeautjes op je verlanglijstje thuisgestuurd. 

Dus: Maar liefst 5 x kans op je lijstje!!!!

Maximaal 1 x deelname per huishouden. Verder mag iedereen binnen Nederland en België meedoen met deze actie. 

Heb je nog vragen over deze winactie? Bel +31 (0)412-647555 of stuur ons een e-mail.