Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

klein speelgoed - traktaties

Kindertraktaties cadeautjes en leuke uitdeelkadootjes voor op school, kdv of na een kinderfeestje. Op deze pagina kun je het vast wel vinden! Ook hebbedingen, rage items als Squishy, smart putty en slijm vind je hier. 

Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Kleine prijsjes, beloningen, spulletjes voor in de grabbelton of als extraatje bij de traktatie voor een verjaardag, het is toch altijd een zoektocht om originele kleine dingetjes te vinden. Speeltjes, hebbedingen zoals betaalbare putty en slijm of juist iets in een thema als piraten. We hebben een uitgebreide rubriek klein kinderspeelgoed. 

Slim om daar bijvoorbeeld een voorraadje van aan te leggen, dan heb je altijd wat in huis. Tand eruit? Goed gezwommen? Beloning voor netjes eten? You name it, positief opvoeden door goed gedrag te belonen is zeker de moeite waard. 

Originele kindertraktaties

Maar ook is het leuk om, als je trakteert op school of op het kinderdagverblijf, iets te trakteren wat nog apart en uniek is. Nou...kijk je ogen uit want we hebben echt van alles! Al jaren favoriet zijn bijvoorbeeld de stretchy smiley poppetjes. Maar ook een big hit zijn de neonkleurige dracula tandjes. Op zoek naar iets wat je echt in een traktatie kunt verwerken? Buigbare potloden zijn ook erg leuk! 

Slijm

We vullen deze rubriek wekelijks aan met nieuwe kleine gadgets en hebbedingen. De laatste tijd zijn bijvoorbeeld de slijmpotjes erg populair. Kinderen kunnen heerlijk hiermee spelen en kneden, ze blijven er mee bezig! 

Mis je nog iets in deze rubriek? Net op zoek naar iets dat er niet tussen staat? Bel of mail ons gerust, want we zoeken graag in ons netwerk van leveranciers met je mee naar unieke, aparte hebbedingetjes en traktaties!