Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

Orange Friday

TrendySpeelgoed.nl organiseert Orange Friday op 8 november 2019Black Friday wordt een fiasco

Black Friday is een Amerikaanse feestdag die is overgewaaid naar Europa. Het is de aftrap van de Amerikaanse kerst inkopen waar vroege kopers hoge kortingen krijgen. Echter, in Nederland komt Black Friday in de knoop met één van onze belangrijkste feestdagen, sinterklaas. De verjaardag van de goedheiligman en Black Friday vallen zo dicht bij elkaar dat het voor webwinkels en hun logistieke partners niet realistisch is om alles op tijd te bezorgen. Daarom roept TrendySpeelgoed.nl dit jaar Orange Friday in het leven.

Orange Friday
Orange Friday, 8 november 2019 is de dag dat TrendySpeelgoed.nl vroege sinterklaas shoppers beloont met interessante kortingen, gratis verzending en speciale aanbiedingen. Houdt deze pagina in de gaten voor meer informatie! 

Ook zullen we op onze Social Media kanalen in aanloop naar Orange Friday een tipje van de sluier oplichten wat je die dag aan acties en aanbiedingen kunt verwachten. 

Daarnaast gaan we op zoek naar onze eigen Orange Hero en organiseren we toffe winacties, dus het is zeker de moeite waard om TrendySpeelgoed.nl te volgen op Facebook, Instagram en Twitter

Dus, bespaar jezelf de stress van uitverkochte producten en bestellingen die onderweg zijn maar die niet bezorgd worden en bestel op tijd het allerleukste speelgoed en verrassende spellen voor het hele gezin.