Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

Orange Friday

8 november 2019 Orange Friday

Helaas, Orange Friday is alweer voorbij. Voor het eerst hebben we deze dag georganiseerd ipv Black Friday en het was een groot succes. Wij hopen dat jullie de acties in aanloop naar Orange Friday en ook de aanbiedingen op prijs hebben gesteld. Hebben jullie nog opmerkingen? Of suggesties? Wij vernemen ze graag. 

Voor de duidelijkheid, we zullen dus op of rond Black Friday GEEN aanbiedingen of acties doen. Dat laten wij voor altijd aan ons voorbij gaan! 

Iedereen die een bestelling geplaatst heeft: Veel plezier met alle artikelen en voor iedereen die Orange Friday gemist heeft, hopelijk tot volgend jaar! 


 

Orange Friday, vrijdag 8 november 2019 is de dag dat TrendySpeelgoed.nl vroege sinterklaas shoppers beloont met interessante kortingen, gratis verzending en speciale aanbiedingen. Dit jaar bestaan we 15 jaar en dat vieren we ook deze dag!

Dus, bespaar jezelf de stress van uitverkochte producten en bestellingen die onderweg zijn maar die niet bezorgd worden en bestel op tijd het allerleukste speelgoed en verrassende spellen voor het hele gezin. 

Ons hele team staat die dag voor je klaar! Heb je vragen, wil je persoonlijk advies, je bestelling komen afhalen op ons kantoor in Oss? Dat kan!

 

Acties alleen geldig op Orange Friday, 8 november 2019, vanaf 00.00 uur

* GRATIS verzending van iedere bestelling naar Nederland en België vanaf 25 euro, (levering overdag op huisadres of bij Postnl punt) 
Natuurlijk is het ook mogelijk de bestelling op te halen bij ons kantoor in Oss, dan betaal je nooit verzendkosten :>

* Verrassingstas met klein speelgoed/spelletjes, bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld schoencadeautjes. De tas heeft een minimale waarde van 30 euro, is alleen op Orange Friday te koop voor 15 euro. (max. 1 per klant, op = op)

* 15% korting op het gehele assortiment ( We bestaan dit jaar 15 jaar, dus 1 dag extra feest) en ja dat geldt ook op de rubriek Restanten Uitverkoop OP = OP. Je korting kan dus echt flink oplopen...shop slim en snel.
Kortingscode: OF15

Graag invullen in veld kortingsboncode, stap 3 in de kassa. Na invoer op pijltje achter veld klikken en controleer in de samenvatting of de korting juist is verwerkt!

Slechts 1 kortingscode tegelijkertijd geldig en vergeten of achterafgeclaimde kortingen kunnen helaas niet meer worden terugbetaald dus even goed opletten!


* Bij iedere bestelling, groot of klein, stoppen we een leuke kleine TrendySpeelgoed.nl  gadget. Uitermate geschikt is als je sinterklaas live gaat inhalen in Nederland, of je eigen stad of dorp! 

Tenslotte: Heb je vragen, wil je persoonlijk advies? Team TrendySpeelgoed.nl staat van 8.45 - 17.00 uur persoonlijk voor je klaar. Dus bel: 0412647555 of stuur een email naar info@trendyspeelgoed.nl 

 

Winacties tot Orange Friday op onze Social Media kanalen
 

Om onze Orange Friday shopping dag onder de aandacht te brengen organiseren we tal van leuke winacties op onze social meda kanalen. Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter, maak kans op gave prijzen!
* Orange Hero win je verlanglijstje twv maximaal 300 euro (loopt) Facebook en Instagram
* TeeBee Toy Box winactie Facebook en Instagram
* Minste likes winactie  Facebook en Instagram (afgelopen)
* Verstopte Chocoladeletters spel  Facebook en Instagram (afgelopen)

 
 

Orange Hero van TrendySpeelgoed.nlIOndertussen hebben we onze Orange Hero voor 2019 bekend gemaakt: Tibbe Pelgrims. Deze actie is dus nu ook gesloten! 

Orange Hero 

Hoe word jij onze Orange Hero?
  1.  Abonneer je op onze sociale media kanalen (Instagram, Facebook en Twitter).
  2. Maak een verlanglijstje van TrendySpeelgoed items, maximaal 6 producten, maximaal 300 euro.
  3. Plaats je verlanglijstje op jouw tijdlijn op facebook, met de hashtags #OrangeHero, #OrangeFriday en tag @TrendySpeelgoed
  4. EN/of plaats een printscreen/foto van je verlanglijstje op Instagram met de hashtags #OrangeHero, #OrangeFriday en tag @TrendySpeelgoed
  5. En/of plaats je verlanglijstje op twitter met de hashtags #OrangeHero, #OrangeFriday en tag @TrendySpeelgoed
  6. Reageer zoveel mogelijk op onze social media berichten, vermeldt #OrangeHero en speel je zelf in de kijker.
Zorg ervoor dat je opvalt door zo actief mogelijk mee te doen op zoveel mogelijk verschillendeSocial media kanalen, je mag ook zelf een actie of post verzinnen. Gebruik wel altijd #OrangeHero en #OrangeFriday en @trendyspeelgoed zodat wij alles goed kunnen monitoren.

Team TrendySpeelgoed.nl selecteert op basis van activiteit en originaliteit de uiteindelijke Orange Hero, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Voor meer informatie over de actievoorwaarden klik hier.
 
De winnaar van de Orange Hero actie zal op Orange Friday (vrijdag 8 november 2019) bekend worden gemaakt. De winnaar krijgt zijn gehele verlanglijstje gratis opgestuurd. Doe mee! En wordt onze Orange Hero!  
 
Voorbeeld verlanglijst
Verlanglijstje 
1. https://www.trendyspeelgoed.nl/Kubb-set-in-toernooi-afmetingen.html
2. https://www.trendyspeelgoed.nl/Swingball-Slingshot-Wobble-base.html
3. https://www.trendyspeelgoed.nl/EzyRoller.html
4. https://www.trendyspeelgoed.nl/30-Seconds-Junior.html
5. https://www.trendyspeelgoed.nl/4M-Kidzlabs-Survival-Science-Kit.html
6. https://www.trendyspeelgoed.nl/Fantasy-Forts-bouw-je-hut-van-karton.html
Mijn verlanglijstje voor #OrangeHero #OrangeFriday @trendyspeelgoed
 

Samenvatting persbericht dat TrendySpeelgoed heeft uitgestuurd eind september 2019:

Black Friday wordt een fiascoTrendySpeelgoed.nl organiseert Orange Friday op 8 november 2019
Black Friday is een Amerikaanse feestdag die is overgewaaid naar Europa. Het is de aftrap van de Amerikaanse kerst inkopen waar vroege kopers hoge kortingen krijgen. Echter, in Nederland komt Black Friday in de knoop met één van onze belangrijkste feestdagen, sinterklaas. De verjaardag van de goedheiligman en Black Friday vallen zo dicht bij elkaar dat het voor webwinkels en hun logistieke partners niet realistisch is om alles op tijd te bezorgen. Daarom roept TrendySpeelgoed.nl dit jaar Orange Friday in het leven.