Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

Paaseieren actie

Voorbeeld verstopt paaseiDe actie is afgesloten! De winnaars zijn getrokken en krijgen persoonlijk via email bericht! Ook worden de namen bekend gemaakt op Facebook

Bedankt iedereen voor deelname. Volgend jaar weer?


Oh jee..de paashaas heeft dit jaar weer eieren verstopt in onze webwinkel! Vind jij ze allemaal? En weet jij welk woord we zoeken? Dan maak je kans op 1 van de 3 waardebonnen van 25 euro, vrij te besteden in onze winkel, is dat niet leuk?

Waar moet je zoeken, een paar tips:
* Ze staan op de productdetails pagina, dus niet bij onze teamfoto's, klantenservice of algemene voorwaarden pagina.
* Ieder ei heeft een letter. Iedere letter komt maar 1 x terug. In totaal zoeken we een woord van 6 letters

Weet jij welk woord we zoeken? Mail je antwoord uiterlijk woensdag 17 april 2019 naar info@trendyspeelgoed.nl en vergeet niet je naam en adresgegevens erbij te vermelden!

Alle inzendingen worden beloond! We vinden het al superleuk dat je meedoet, dus ook al heb je het antwoord niet goed, dan krijg je toch een leuke prijs van ons. Wat dat is? Dat blijft nog eventjes een verrassing!

Hebben meerdere mensen het juiste antwoord ingezonden? Dan verloten we onder die inzendingen de bonnen van 25 euro. De winnaar krijgt persoonlijk bericht via e-mail, maar we zullen de actie ook onder de aandacht brengen op onze Facebook Pagina. We vinden het supertof als je onze facebookpagina liked en het bericht ook een like geeft en deelt. 

We zijn trouwens ook actief op instagram, twitter en pinterest. Volg je ons daar al? 

Veel succes met het zoeken naar de eieren. Heb je nog vragen over deze actie? Bel of mail ons gerust!

Groeten,
Team TrendySpeelgoed.nl
+31 (0)412-647555