Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)85 3037810

populair speelgoed

Populair speelgoed, rages, trends en verwachtingen! STEM en STEAM speelgoed vind je ook in deze rubriek. 
Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Populair speelgoed. Rages en trends komen en gaan. Wij pikken alleen de allerleukste trends eruit en zorgen voor een veilig en verantwoord aanbod. 2018 stond bol van het zelf slijm maken, squishy en andere foam en schuimachtige producten en experimenteersets. Wat is het in 2019?

Speelgoed dat een extra verrassing in petto heeft

Speelgoed moet meer en meer verrassen. Dus ook iets bieden wat een kind in eerste instantie niet verwacht, deze extra verrassende functie noemen ze ook wel het WOW effect. De expandaball is daar maar 1 voorbeeldje van. Het lijkt een rare bal, maar je kunt er heel veel dingen mee doen. Rollen, overgooien, in en uit elkaar vouwen, natekenen, ophangen als basis voor een mobiel en ga zo maar door. Iets wat je niet verwacht als je het product voor het eerst ziet. 

In deze rubriek vind je ook al het speelgoed en spellen die het supergoed doen, ook al de afgelopen jaren. dus ook als je inspiratie nodig hebt voor bijvoorbeeld een leuk verjaardagscadeau dan is het slim om de categorie populair speelgoed eens door te lopen.