Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

speelgoed voor senioren

Spelen is goed, gezellig en gezond voor alle leeftijden! En laten we de steeds groter wordende groep ouderen niet vergeten. Aansprekend speelgoed en spellen voor ouderen, en handige hulpmiddelen. 
Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Speelgoed en spellen voor senioren. Een groeiende groep mensen in onze maatschappij die met recht de aandacht opeisen. Op zoek naar leuke spelletjes, activiteiten, handige hulpmiddelen die ook geschikt zijn voor mensen met een beperking? Of mensen die simpelweg een jaartje ouder worden? Daar hebben wij ook allerlei leuk materiaal voor. 

Nep huisdieren

Wat te denken van onze Perfect Petzz. Dit zijn nep huisdieren die rustig en lief in hun mandje liggen te slapen. Ideaal als decoratie of om te aaien. Juist mensen die allergisch zijn voor dieren, of die jaren zelf een huisdier hebben gehad maar nu in een omgeving wonen waar huisdieren niet zijn toegestaan, hebben hier veel baat bij. De Perfect Petz ligt heerlijk rustig te slapen. Alleen de ademhaling is zichtbaar bij de buik, dat geeft dit nog meer een idee dat het echt is. De Perfect Petz zijn verkrijgbaar als hond of kat en dan verschillende rassen. Welke is jouw favoriet? 

Creatief bezig zijn? Denk dan eens aan onze speciale stiften. De naam is niet goed, ze heten BabyZauber oftewel babystiften maar ze zijn dus ook ideaal voor mensen met een beperking of ouderen. De ronde punt zorgt altijd voor een goed contact met het papier en geeft dus duidelijke strepen en kan goed gebruikt worden om te kleuren. De inkt is 100% uitwasbaar en ook schiet de punt niet naar binnen mocht er onverwachts hard op gedrukt worden. 

Bezig zijn met binnenspeelzand is ook een leuke activiteit voor senioren. Het binnenspeelzand voelt zeer zacht aan, je kunt er ook mee kleien maar het droogt niet uit en wordt niet hard. We hebben verschillende merken en soorten binnenspeelzand, allen van zeer goede kwaliteit. 

Handige spel hulpmiddelen

Handige hulpjes bieden wij ook aan. Voor kaartspellen bieden wij de speelkaarthouder. Ideaal als het vasthouden van een aantal kaarten een beetje lastig is.