Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555
Dit pakket bevat 43 cijferblokken en één activiteitenoverzicht. De ideale set om thuis of in een kleine groep mee aan de slag te gaan. De blokken zijn van massief beukenhout gemaakt en visueel aantrekkelijk en liggen fijn in de hand.">

SumBlox 43 houten cijfers

SumBlox 43 houten cijfers
SumBlox 43 houten cijfers SumBlocks maakt leren rekenen leuk en gemakkelijker Sumblocks oefenen met rekenen, maakt het visueel begrijpelijker
Artikelnr.: 18154
 0 reviews

Aantal
Met deze SumBlox maak je het leren begrijpen van de wereld van het rekenen een stuk eenvoudiger. SumBlox cijferblokken zijn de oplossing! Door het spelen van spellen, het bouwen van torens worden reken wetmatigheden een stuk eenvoudiger te begrijpen! Want....ieder getal heeft een eigen grote en op miraculeuze wijze, als je de kleinere getallen juist stapelt, zijn ze net zo groot als het getal van de som. bijv, 2 + 4 + 4 is even groot als de 10.

Dit pakket bevat 43 cijferblokken en één activiteitenoverzicht. De ideale set om thuis of in een kleine groep mee aan de slag te gaan. De blokken zijn van massief beukenhout gemaakt en visueel aantrekkelijk en liggen fijn in de hand. Lees meer »

  • 12 maanden garantie
  • Veilig betalen
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Verzendkosten € 5,95 boven € 60,- gratis


Begrijpend leren rekenen, dat is mogelijk met SumBlox!

Leren rekenen wordt op school en thuis veel geoefend en zonder leren rekenen is het leven een stukje ingewikkelder. Maar niet alle kinderen vinden rekenen leuk of snappen hoe het werkt. Met deze SumBlox maak je het leren begrijpen van de wereld van het rekenen een stuk eenvoudiger. SumBlox cijferblokken zijn de oplossing! Door het spelen van spellen, het bouwen van torens worden reken wetmatigheden een stuk eenvoudiger te begrijpen!
 
Met Sumblox rekenblokken kan gespeeld maar ook écht gerekend worden. Zodra je ziet dat even hoog, ook gelijk is, zie je de kans die deze rekenblokken je geeft om de wereld van getallen duidelijk te maken aan je kind of je leerlingen. Ideaal voor thuis en op school: zo zijn de getallen 1 en 3 naast elkaar even hoog als 4, en zijn 3 x een drie evenhoog als een 9, zodat je ook eenvoudig vermenigvuldigen kunt uitleggen en werkelijk in beeld krijgt. Ook delen en breuken zijn met deze blokken inzichtelijk te maken. Inclusief activity card. 

Dit pakket bevat 43 cijferblokken en één activiteitenoverzicht. De ideale set om thuis of in een kleine groep mee aan de slag te gaan. De blokken zijn van massief beukenhout gemaakt en visueel aantrekkelijk en liggen fijn in de hand.

Nu tijdelijk geleverd inclusief 1 extra 10, voor nog meer rekenplezier!

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.


*
*
*
Slecht Goed

Verstuur review
De meeste bestellingen worden bezorgd door PostNL pakketdienst, DPD of via brievenbuspost. Bij verzending via de pakketdienst krijgt u van ons na afronding van de zending per e-mail de tracktrace gegevens gestuurd, zodat u zelf kunt zien wanneer het pakket wordt geleverd op het door u ingevulde afleveradres. Bij een gekozen dagdeel geldt het getoonde tijdsvak als indicatie!
 
Verzendkosten binnen Nederland
Tot 250 gram: Brievenbuspost: € 3,95 (met tracktrace)
PostNL Daglevering of PostNL afhaallocatie: € 5,95
(Bij een bestelling van € 60,- of meer verzenden wij gratis)
PostNL Avondlevering: € 1,00 meerkosten
Onder rembours: € 11,90  
 
Verzendkosten naar België
Pakketpost: € 5,95
(Bij een bestelling van € 60 of meer verzenden wij gratis)

Wij versturen ook naar andere landen. Het bedrag wordt voor de meest gangbare landen automatisch berekend in de shop. Zwitserland en buiten Europa is ook mogelijk. Stuur dan een e-mail naar info@trendyspeelgoed.nl met wat u wilt bestellen, dan vragen wij de verzendkosten eerst voor u na!
 
 
Per ongeluk het verkeerde besteld? Of is het product toch niet helemaal naar je zin? Retourneer gratis binnen 30 dagen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Zowel de verpakking als het product zelf dienen onbeschadigd en opnieuw verkoopbaar te zijn. Stuur het product in een stevige doos, voorzien van een copy van je bestelbon naar:

TrendySpeelgoed.nl
T.a.v. retouren
Antwoordnummer: 10188
5340 VB Oss
 
Schrijf op een copy van je  factuur het IBAN nummer waarop het aankoopbedrag teruggestort kan worden! Dan kunnen we de terugbetaling zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 7 dagen regelen.
 
Heb je hierover toch nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 0412-647555 of mail: info@trendyspeelgoed.nl