Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

Team Trendy Speelgoed

Graag stellen wij ons aan je voor, zodat je ook weet wie je aan de telefoon krijgt, je mail beantwoord of je bestelling inpakt in het magazijn! May we proudly present you: Team TrendySpeelgoed.nl


 
Debbie Spelt, eigenaar en oprichter van TrendySpeelgoed.nlDebbie Spelt, oprichter en eigenaar van Trendy Speelgoed..spin in het web   Hans Spelt, onmisbare alleskunner
  Debbie Spelt, Oprichter en eigenaar   Hans Spelt, Onmisbare alleskunner
   
Foto volgt   Ingrid van de Ven, werkzaam bij TrendySpeelgoed.nl
 Vic van Rooij, Commercieel medewerker binnendienst & Magazijn

 Ingrid van de Ven, Marketing & Verkoop, Magazijn
Trendy Speelgoed is opgericht in 2004 en bestaat in 2019 dus alweer 15 jaar!. Onderdeel van ZoWieZo Marketing Service en gestart als testwinkel. Wat komt er bij het runnen van een webshop kijken? Hoe zorg je ervoor dat mensen de winkel vinden en hoe verdien je het vertrouwen dat mensen bij je komen winkelen? Allemaal vragen waar ik graag antwoord op wilde hebben. Als moeder van twee kinderen liep ik ook telkens tegen het feit aan dat in het buitenland allerlei leuk en hip speelgoed werd aangeboden, dat in Nederland niet verkrijgbaar was. Dat was het moment waarop TrendySpeelgoed.nl is geboren. Aldus Debbie Spelt.

Vanaf 2004 gestaag en rustig doorgegroeid van 1 mansbedrijfje " erbij" tot volwaardig bedrijf met inmiddels vier medewerkers en daarnaast afwisselend altijjd stagiaires. Jaarlijks verwerken wij momenteel meer dan 10.000 bestellingen maar wij blijven er naar streven ieder product zelf te testen en iedere bestelling met veel aandacht en zorg in te pakken en te versturen. Snelle levering, onderscheidend speelgoed en goede service zijn de drie speerpunten waar wij ons dagelijks hard voor maken!

Speelgoed dat kinderen uitdaagt ZELF bezig te zijn, na te denken, creatief of actief te zijn....alles behalve passief op de bank voor de TV of achter de computer. Speelgoed dat niet zomaar in de gewone speelgoedwinkel te vinden. Aparte, unieke kado's of juist grappige weggevertjes, in het assortiment ondertussen meer dan 900 verschillende artikelen van 0,29 tot meer dan 300 euro!

Heb je vragen? Suggesties? Opmerkingen? Klachten? Neem gerust via mail of telefoon contact met ons op. Je weet nu wie je aan de telefoon kunt verwachten, wij staan voor je klaar!

Met vriendelijke groet, namens Team TrendySpeelgoed.nl

Debbie Spelt