Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

Zandloper

Zandloper
 
Artikelnr.: 16134
 0 reviews

Aantal
65 op Voorraad
€ 0,89

Aantal 10-19     20-29     30+    
Stuksprijs€ 0,85 € 0,79 € 0,75

Ideale zandloper timer voor 3 minuten. Zeer geschikt voor allerlei spelletjes en ...tandenpoetsen natuurlijk. Twee minuten poetsen is het minimum, 3 minuten is beter maar daar ontstaat vaak discussie over. Heel gemakkelijk zo'n zandlopertje, geen discussie meer.

Eenvoudige maar leuk vormgegeven zandloper, leverbaar in felle kleurtjes. Voorkeur voor 'n kleurtje? Geef dit eventjes aan in het veld opmerkingen, stap 3 kassa.
  Lees meer »

  • 12 maanden garantie
  • Veilig betalen
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Verzendkosten € 5,95 boven € 60,- gratis


Wil je het verloop van sommige spelletjes wat bespoedigen? Gebruik gewoon een zandloper erbij en zorg dat de spelers niet te lang treuzelen en dralen. Erg handig als je spelletjes speelt met kinderen erbij. Ook al is bij het originele spel geen zandloper bijgeleverd, hier thuis gebruiken we de zandloper te pas en te onpas, dat houdt de vaart erin en zorgt dat iedereen zijn gedachten bij het spelletje houdt, wel zo leuk. 

Ook had ik regelmatig discussies met mijn jongste dochter over het tandenpoetsen. Zo lang genoeg gepoetst mama? Nee nog eventjes! Oh...waarom? Pffff..

Afgelopen die discussie, heel eenvoudig deze zandloper geeft 3 minuten aan. Minimaal 2 minuten poetsen en een complimentje als het de hele zandloper wordt volgehouden. Goed gedaan. 

Handig, eenvoudig zandlopertje. Leuke vormgeving, felle kleurtjes! 10 cm groot

Dit is geen speelgoed maar een handig hulpmiddel!

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.


*
*
*
Slecht Goed

Verstuur review
De meeste bestellingen worden bezorgd door PostNL pakketdienst, DPD of via brievenbuspost. Bij verzending via de pakketdienst krijgt u van ons na afronding van de zending per e-mail de tracktrace gegevens gestuurd, zodat u zelf kunt zien wanneer het pakket wordt geleverd op het door u ingevulde afleveradres. Bij een gekozen dagdeel geldt het getoonde tijdsvak als indicatie!
 
Verzendkosten binnen Nederland
Tot 250 gram: Brievenbuspost: € 3,95 (met tracktrace)
PostNL Daglevering of PostNL afhaallocatie: € 5,95
(Bij een bestelling van € 60,- of meer verzenden wij gratis)
PostNL Avondlevering: € 1,00 meerkosten
Onder rembours: € 11,90  
 
Verzendkosten naar België
Pakketpost: € 5,95
(Bij een bestelling van € 60 of meer verzenden wij gratis)

Wij versturen ook naar andere landen. Het bedrag wordt voor de meest gangbare landen automatisch berekend in de shop. Zwitserland en buiten Europa is ook mogelijk. Stuur dan een e-mail naar info@trendyspeelgoed.nl met wat u wilt bestellen, dan vragen wij de verzendkosten eerst voor u na!
 
 
Per ongeluk het verkeerde besteld? Of is het product toch niet helemaal naar je zin? Retourneer gratis binnen 30 dagen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Zowel de verpakking als het product zelf dienen onbeschadigd en opnieuw verkoopbaar te zijn. Stuur het product in een stevige doos, voorzien van een copy van je bestelbon naar:

TrendySpeelgoed.nl
T.a.v. retouren
Antwoordnummer: 10188
5340 VB Oss
 
Schrijf op een copy van je  factuur het IBAN nummer waarop het aankoopbedrag teruggestort kan worden! Dan kunnen we de terugbetaling zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 7 dagen regelen.
 
Heb je hierover toch nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 0412-647555 of mail: info@trendyspeelgoed.nl