Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)85 3037810

buitenspeelgoed

Lekker actief en sportief bezig zijn! Gaaf, uniek buitenspeelgoed en buitenspellen zoals kubb, swingballezyroller, swingbag en nog veel meer! Kijk gauw voor het leukste buitenspeelgoed van 2021!

Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Uitdagend buitenspeelgoed en spellen zijn belangrijk want buitenspelen is gezond!

Buiten in de lucht actief bezig zijn is superleuk. Tenminste....als je wat te doen hebt. Want een kind wil spelen...niet alleen wandelen of in de zon zitten. Nee lekker spelen, klimmen en klauteren, rennen. Dus zorg voor het allerleukste buitenspeelgoed en ze zijn niet meer binnen te krijgen. Natuurlijk is het een belangrijk goed naar je kind te kijken. Echte voetballertjes verleid je niet zo snel met een tennisset misschien dus dan is het misschien leuk juist de voetbal skills nog verder te verbeteren met een hippe Crazy Catch

Buitenspeelgoed voor kleine kinderen

Op zoek naar buitenspeelgoed en buitenspellen juist voor jongere kinderen? Ook dat hebben wij natuurlijk in ons assortiment. Lekker actief met een bal een spelletje spelen? Dan is de speciale basketballstandaard voor kleuters misschien erg leuk? Maar we hebben ook leuk buitenspeelgoed waarmee je de behendigheid traint. Ken je de grappige Bungee Bouncer bijvoorbeeld al? Heel goed voor het oefenen van de motoriek is de Multiplay Swingball. Vanaf 3-4 jaar kunnen ze al best met een batje tegen een bal slaan of tegen een bal aan trappen en dat kan met de multiplay allebei. 

Speelgoed voor in je achtertuin of op camping

Ben je misschien juist op zoek naar speelgoed dat je tijdens de vakantie ook op de camping kunt gebruiken? Dan mag een swingball toch echt niet ontbreken. Wij leveren alleen swingball van het echte merk Mookie Toys. En ben je het zat altijd maar te badmintonnen? Kies dan voor een leuk spelletje Ogosport! Daarmee steel je zeker de show. Een big hit onder kinderen die het allerliefste voetballen is de Illuminate Soccer Ball, deze LED verlichte voetbal is perfect als je ook s avonds, in het donker door wilt gaan met je grootste hobby! 

Kinderen vinden het ook altijd heerlijk om te schommelen. Met een standaard schommel kun je alleen niet zoveel. Daarom kies je natuurlijk voor de SwingBag. Hierin kun je zittend, staand en liggend schommelen. Ook gewoon lekker chillen met je tablet is ideaal in de Swingbag. 

Uitdagende behendigheidsspelletjes zijn leuk voor alle leeftijden. Het merk FatBrainToys blinkt daarin uit. Neem nou het hilarische Ninja Ribbon, daar spelen ze heerlijk mee. 

Het allerleukste buitenspeelgoed van 2021 koop je snel eenvoudig bij www.trendyspeelgoed.nl