Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Motorisch speelgoed

  Nuttig speelgoed om de motoriek te stimuleren. Bekijk al ons motorisch speelgoed! Toon meer

  Leeftijd

  Jongen / Meisje

  Prijs

  -
  1 Product
  Quercetti Daisy Polipetti

  Quercetti Daisy Polipetti

  Superleuke bouwvormen voor de allerkleinsten. De...
  Op voorraad
  10,95

  Goede motoriek is belangrijk

  Jij wilt toch ook dat je kindje gezond ontwikkelt? Bewegen is dan ontzettend belangrijk. Geef je je kindje al op jonge leeftijd goed motorisch speelgoed, dan werpt dat echt zijn vruchten af. Dan wordt je zoon of dochter beter in gym, kan hij of zij leuker spelen met andere kinderen en ook het schrijven op school zal veel gemakkelijker gaan. Zowel de grove als de fijne motoriek kun je stimuleren door motorisch speelgoed te kopen.

   

  Fijne motoriek stimuleren met speelgoed

  De fijne motoriek oefen je door vormen te sorteren. Of door het maken van puzzels en het bouwen van torens. Iets grotere kinderen geef je klei, zand, potloden en stoepkrijt. Daisy Maxi bouwspeelgoed voor de allerkleinsten is leuk voor je baby of je peuter. Je kleuter zal meer genieten en leren van BLOpens regenboog stiften. Knutselen is ook goed voor de motorische ontwikkeling. Zorg er dus voor dat je altijd genoeg knutselspullen in huis hebt.

   

  Grove motoriek oefen je vooral buiten

  Ook de grote motoriek is belangrijk. Deze oefenen kinderen vooral buiten. De Trybike Steel is een loopfiets en een driewieler tegelijk. Je zoon of dochter kan hier al heel jong mee lopen. Na een jaartje maak je er in een handomdraai een driewieler van. Ook de Bungee Bouncer is fantastisch motorisch speelgoed. Het lijkt een beetje op een lolobal. Je kindje gaat op de basis van foam staan, trekt het elastiek omhoog tot de middel en dan maar springen. Zowel oudere als jongere kinderen vinden dit erg leuk. Dit speelgoed kan op zich ook binnen gebruikt worden. Ideaal tijdens een regendagje als je kind toch echt even de energie kwijt moet. Wil je het speelgoed online kopen, dan kan dat bij TrendySpeelgoed. Koop je bijvoorbeeld een Trybike, dan betaal je in ieder geval al geen verzendkosten. Rond je de bestelling vandaag af, dan heb je het speelgoed morgen al in huis. Ben je niet tevreden, dan is het geen enkel probleem om je bestelling te retourneren. Dit kost je ook niets.