Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

Cijferspelmat

Cijferspelmat
Cijferspelmat Cijferspelmat in beweging sommen maken en oefenen Cijferspelmat in actie, bewegenderwijs sommen oefenen
Artikelnr.: 16230
 2 reviews

Aantal
5 op Voorraad
€29,95 €27,95

Spelen en leren tegelijkertijd? Dat kan zeker met deze gave cijferspelmat. Bewegenderwijs sommen oefenen op de cijferspelmat is erg leuk om te doen. Je maakt met handen en voeten een som op de mat. Speel alleen of met andere kinderen samen. Er zijn ontzettend veel spelmogelijkheden met deze cijfermat. 

Het is dus een soort twister, eenvoudige sommen, tafels, alles is mogelijk. Erg leuk voor thuis om extra te oefenen maar natuurlijk ook zeer goed inzetbaar iop school. Vanaf groep 3 kunnen ze er al mee aan de slag.  Lees meer »

  • 12 maanden garantie
  • Veilig betalen
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Verzendkosten € 5,95 boven € 60,- gratis


De Cijferspelmat speelt in op de trend om in beweging te leren. Spelenderwijs sommetjes maken, moeilijk en gemakkelijk. Het kan allemaal met de slimme cijferspelmat. 

De Cijferspelmat is 170 x 140 cm groot. Daarop afgebeeld een honderdtal veld en op vier plekken de plus, min, maal en deel tekens. 

Voorbeeld: Verzin een som: 1 + 9 = 10 dus dat wordt dan hand op 1, voet op +, hand op 9 en voet op 10. 

Je kunt het zo gemakkelijk of moeilijk maken als je wilt. Inspiratie nodig? Dan kun je gratis een set opdrachtkaarten downloaden. Ook de handleiding is als PDF beschikbaar. De kaarten en handleiding download je gratis via www.cijferspelmat.nl 

De cijferspelmat wordt geleverd in handige verpakking met voorbeelden en uitleg achterop. (25x20x5cm).

De cijferspelmat is 170 x 140 cm groot en gemaakt van dun maar stevig non woven materiaal. Dit materiaal kun je zelfs wassen en strijken mocht het nodig zijn. 

De cijferspelmat is goedgekeurd voor kinderen vanaf 3 jaar maar natuurlijk gaan pas kinderen vanaf 5-6 jaar echt met cijfers en sommen aan de slag. De mat bevelen we dus aan voor kinderen vanaf groep 3 tot groep 8. 

 
  | Door Jan van der Lee
Gebruik de mat in groep 6. Kinderen vinden het geweldig leuk en verzinnen er ook hele nieuwe spelletjes mee.

  | Door Martine van der Ploeg
De vakjes zijn vrij klein, dit maakt het lastig om er sommen op uit te rekenen. En daar had ik hem in eerste instantie voor gekocht. Grotere vakken betekent natuurlijk een grotere mat, maar dat had ik toch liever gehad.
Het materiaal zorgt ervoor dat de mat glijdt op een gladde vloer.

Reactie TrendySpeelgoed.nl: Het is altijd lastig juiste afwegingen te maken tussen formaat, materiaal keuze enz. maar wat betreft de gladde vloer, bevelen we altijd aan daar een dik kleed of een ondertapijt onder de cijferspelmat te gebruiken. Dan glijd de mat niet meer en blijft hij toch eenvoudig en compact opbergbaar.*
*
*
Slecht Goed


Verstuur review
De meeste bestellingen worden bezorgd door PostNL pakketdienst, DPD of via brievenbuspost. Bij verzending via de pakketdienst krijgt u van ons na afronding van de zending per e-mail de tracktrace gegevens gestuurd, zodat u zelf kunt zien wanneer het pakket wordt geleverd op het door u ingevulde afleveradres. Bij een gekozen dagdeel geldt het getoonde tijdsvak als indicatie!
 
Verzendkosten binnen Nederland
Tot 250 gram: Brievenbuspost: € 3,95 (met tracktrace)
PostNL Daglevering of PostNL afhaallocatie: € 5,95
(Bij een bestelling van € 60,- of meer verzenden wij gratis)
PostNL Avondlevering: € 1,00 meerkosten
Onder rembours: € 11,90  
 
Verzendkosten naar België
Pakketpost: € 5,95
(Bij een bestelling van € 60 of meer verzenden wij gratis)

Wij versturen ook naar andere landen. Het bedrag wordt voor de meest gangbare landen automatisch berekend in de shop. Zwitserland en buiten Europa is ook mogelijk. Stuur dan een e-mail naar info@trendyspeelgoed.nl met wat u wilt bestellen, dan vragen wij de verzendkosten eerst voor u na!
 
 
Per ongeluk het verkeerde besteld? Of is het product toch niet helemaal naar je zin? Retourneer gratis binnen 30 dagen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Zowel de verpakking als het product zelf dienen onbeschadigd en opnieuw verkoopbaar te zijn. Stuur het product in een stevige doos, voorzien van een copy van je bestelbon naar:

TrendySpeelgoed.nl
T.a.v. retouren
Antwoordnummer: 10188
5340 VB Oss
 
Schrijf op een copy van je  factuur het IBAN nummer waarop het aankoopbedrag teruggestort kan worden! Dan kunnen we de terugbetaling zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 7 dagen regelen.
 
Heb je hierover toch nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 0412-647555 of mail: info@trendyspeelgoed.nl

 

Vindt je dit een leuk product? Kijk dan ook eens naar: