Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Je kunt kiezen uit acht betalingswijzen:

   

  Betaling via IDEAL: Het meest bekende betaalplatform, voor de meeste banken beschikbaar. Klik op deze betalingskeuze en je wordt direct geleid naar een betalingspagina waar je eerst uw bank selecteert en dan verder de betaling kunt afhandelen. Als de betaling succesvol verloopt versturen wij binnen 1 werkdag de bestelling. (Afhandeling in de veilige omgeving van MultiSafePay)

   

  Billink (achteraf betalen): Veilig achteraf betalen met Billink. Bestel nu online, betaal achteraf wat je wilt houden. Betalen met Billink is heel gemakkelijk. Je bestelt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met Billink.

   

  Betaling vooraf via Bankoverschrijving: Je draagt zelf zorg voor de betaling aan ons. Zorg ervoor dat je het bestelnr./Factuurnr. bij de betaling vermeldt. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij de bestelling binnen 1 werkdag naar je toe. Graag vragen wij je binnen 2 weken de betaling te regelen, anders staan hier de bestellingen wel erg lang klaar.

   

  Betaling met creditcard: Kies bij betaalmethoden visacard of mastercard. Via MultiSafePay wordt de betaling veilig en snel afgeschreven van je creditcard saldo.

   

  Je komt de bestelling afhalen in Oss: Wij nemen telefonisch of via mail contact met je op om een afhaalafspraak te maken. Wij hebben geen mogelijkheid om te pinnen. De bestelling moet van tevoren via de webshop gedaan worden met optie 'Afhalen in Oss'

   

  Betaling via PayPal: Heb je een Paypal account? Dan is betalen via Paypal een goede en snelle betalingswijze. Als de betaling succesvol verloopt versturen wij binnen 1 werkdag de bestelling.

   

  Mister Cash/Bancontact-Banksys: Bekende en veilige manieren om de bestelling te betalen via internetbankieren als je een rekening hebt bij een aangesloten Belgische bank.
  (Afhandeling in de veilige omgeving van MultiSafePay)

   

  Levering op factuur: Deze optie is er alleen voor bedrijven. Registreer je eerst als "bedrijf, school of kinderopvang" in onze shop en na goedkeuring van het lidmaatschap kun je de bestelling plaatsen en bij betaalmethoden kiezen voor "factuur". Wij versturen dan de bestelling direct na ontvangst en sturen de factuur separaat via e-mail.

   

  Problemen bij verwerking betaling
  Heb je gekozen voor betaling via Ideal of Paypal? En de transactie kan niet succesvol worden afgerond omdat het systeem bijvoorbeeld om technische redenen een foutmelding geeft? Meestal wordt je teruggeleid naar onze winkel en kun je zelf kiezen voor een andere betalingsmethode. De gemakkelijkste manier is om dan te kiezen voor "bankoverschrijving". Je ontvangt dan uw bestellingsbevestiging per e-mail en o.v.v. uw bestel/factuurnummer kun je alsnog het bedrag aan ons overmaken.

   

  Afhalen en betalen
  Wij zijn gevestigd in Oss, Noord-Brabant. Je bent altijd welkom om uw bestelling af te komen halen na het maken van een afhaalafspraak. Plaats de bestelling en wij nemen contact met je op voor het maken van de afspraak. Je kunt de bestelling bij het plaatsen via Ideal of Paypal betalen of je kunt contant betalen bij afhalen. Ons adres: Scheldestraat 4c, 5347 JD Oss.

   

  BTW
  In de shop worden zowel producten als bijdrage verzendkosten weergegeven INCL. BTW. Bestel je als bedrijf? Je kunt onze factuur ook gebruiken in de boekhouding aangezien de BTW wel gespecifieerd wordt weergegeven. Bestel je als bedrijf vanuit het buitenland? Neem dan eventjes met ons contact op voor het aanmaken van een btw vrij bedrijfsaccount!