Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

decoratie en versiering

Op zoek naar kinderkamer decoratie? Of voor een feestje? In deze rubriek de leukste eye-catchers om een kinderkamer mee aan te kleden, te decoreren of juist een feestje een extra dimensie te geven!

Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Wat is er leuker dan je huis te versieren met een kinderfeestje? Of bijvoorbeeld iets leuks te knutselen wat daarna ook erg decoratief is op een kinderkamer? Decoratie, speelgoed en knutselmateriaal dat ook nog een decoratieve functie heeft, hoe leuk! 

Aparte en functionele nachtlampjes

Soms heb je van die producten die zich niet echt in een categorie laten vangen. Bijvoorbeeld dit supergave nachtlampje. Dit is zeker geen speelgoed maar is wel erg leuk en handig op iedere kinderkamer. Gaat alleen aan als het donker is, werkt met LED dus energie zuinig en eenvoudig: Stop deze nachtlamp gewoon in een wandcontactdoos. Het aquarium nachtlampje is al jaren een populaire musthave in ons assortiment! Daarnaast hebben we ook het draagbare nachtlampje dat tevens projecteert op de muur of plafond. Leverbaar in verschillende thema's is dit projectie nachtlampje van het merk Scratch ook populair.

Schilderen met water

Het Buddha Board is een decoratief item wat past op een dressoir of op een tafel. Ziet er stijlvol uit en je kunt er op schilderen met water. Uniek, creatief en decoratief. Buddha Board hebben we in verschillende uitvoeringen; Buddha Board original, Enso en Buddha Board mini. Welke past het beste bij jou? 

De Leonardo Da Vinci houten bouwmodellen zijn ook supermooi om te zien, maar....eerst nog stapsgewijs in elkaar zetten hoor! Met de stap voor stap handleiding lukt dit vast, keuze tussen een helicopter, katapult en da vinci brug.