Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

baby- en peuterspeelgoed

Ook voor baby's en peuters is er onderscheidend speelgoed op de markt! In deze categorie speelgoed voor kindereren van 0 tot 3 jaar. 

Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Baby's kunnen nog niet zoveel als ze geboren worden, maar dat veranderd snel. Stimuleer ze om te kijken en te bewegen met verantwoord en kleurrijk speelgoed en speeltjes. 

Peuters, onze kleine onderzoekers! Slimmer en sneller en behendiger dan in de baby fase, ja het is o zo opletten voor kleine onderdelen, wieltjes, maar je wilt ze natuurlijk ook niet hun ontdekkingsfase ontnemen. Zorg dus voor veilig en kwalitatief speelgoed dat zorgt voor een uitdaging. 

De 
Neo Tobbles is superhip stapelspeelgoed en met Baby Horse eindeloos paardje rijden op je knie. Leuke kraamcadeautjes, en inspiratie voor een peuterkado. 

Mooie, slimme nachtlampjes

Ze willen nog al eens bang zijn in het donker. Geef je peuter daarom een mooi nachtlampje. De nachtlamp projector van het merk Scratch is 2 in 1. Een nachtlampje en projector in 1. Projecteert een prachtige sterrenhemel op muur of plafond EN is handig om mee te nemen, dus ook ideaal als je kindje uit logeren gaat. 

Open speelgoed

Zelf ontdekken, voelen, bewegen, trekken. Dit doen ze graag. Met het open speelgoed van het merk Moluk kunnen ze met behulp van hun eigen fantasie eindeloos spelen. Geef een peuter een bilibo met een Oogi, en wacht gewoon af wat er gebeurd.