Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)85 3037810

speelgoed 10 jaar

Speelgoed en spellen voor kinderen van 10 jaar.
Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Speelgoed en spellen voor kinderen van 10 jaar. Tieners zijn meestal een hele uitdaging. Om ze nog echt aan het spelen te krijgen moet je wel van goede huize komen en toch is het erg belangrijk dat ook deze leeftijdscategorie lekker actief en creatief bezig is met speelgoed, knutselmateriaal en spellen. 

Buitenspeelgoed en spellen voor tieners

Op het gebied van buitenspeelgoed is er nog heel veel te bieden. Wat te bedenken van de Crazy Catch? Een supergaaf rebound systeem voor ieder kind dat graag met ballen speelt. Daarnaast zijn buitenspellen als bijvoorbeeld spinladder leuk om te doen. 

Kinderen vinden graffity ook reuze interessant. Geef ze daarom de Sparver krijtspray, die krijg je met een hoge drukspuit gewoon weer weg. Kunnen ze toch lekker hun tag oefenen en hun creativiteit kwijt. 

Creatief voor tieners

Meiden ontdekken misschien wel weer het ouderwetse handwerken. Helemaal nog niet zo eenvoudig maar je kunt zelf wel de leukste dingen maken met deze 4M brei, haak en kruissteek sets. 

Laat je in deze rubriek inspireren voor speelgoed, spellen en creatief speelgoed voor kinderen van 10 jaar. Jonge tieners.