Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)85 3037810

speelgoed 9 jaar

Speelgoed en spellen voor kinderen van 9 jaar.
Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Speelgoed, spellen en creatief materiaal mag voor een kind van 9 jaar best wat uitdagender zijn.

Creatief of niet? 

De fijne motoriek is ondertussen goed ontwikkeld en de concentratie houden ze langer vast. Op creatief gebied is bijvoorbeeld de raamstickerverf erg in trek! Daar kunnen ze de mooiste dingen mee maken. Maar ook met de creatieve sets van 4M kunnen ze zelfstandig aan de slag. Glow in the Dark armbandjes, en zelf dreamcatchers maken zijn maar een paar voorbeelden van sets die echt aanslaan.

Hip buitenspeelgoed

Op het gebied van buitenspeelgoed wordt de keuze steeds groter. Swingball, buitenspellen als kubb en riddertoernooi zijn erg populair. Echte voetballers kiezen natuurlijk graag de Illuminated soccer ball, dan kunnen ze ook in het donker voetballen. 

Ga je een dagje naar het strand? Dan wil je je natuurlijk ook niet vervelen, neem dan zo'n leuke beachset mee en Waboba ballen. Lekker compact maar garantie voor uren waterpret. 

Educatieve spellen

Kinderen van 9 jaar zijn meestal heel leergierig, het lijkt wel of de waarom fase in alle hevigheid terugkomt! Laat ze daarom spelenderwijs leren en experimentern. Tips: 50 Planeten en sterrenbeelden weetjes, 4M experimenteersets. Daarvan hebben we een zeer uitgebreid assortiment. 

Kinderen van 9 jaar spelen graag zelfstandig en met hun vriendjes en vriendinnetjes. Bekijk in deze categorie ons uitgebreide assortiment buitenspeelgoed, knutselpakketten, traktatie ideëen en laat je inspireren.