Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555
Wat een mooi thema heeft dit kaartspel! Spiegel jezelf, vergroot zelfvertrouwen, wauw dat kunnen best veel mensen gebruiken zeg. Daarom was ik persoonlijk best onder de indruk van dit spel. Op een speelse, ontspannen manier een positief kaartspel doen. Je kunt het sowieso op 4 verschillende manieren spelen/gebruiken wat de inzetbaarheid nog verder vergroot.">

Spiegel jezelf spel

Spiegel jezelf spel
 
Artikelnr.: 6175
 0 reviews

Aantal
Wat een mooi thema heeft dit kaartspel! Spiegel jezelf, vergroot zelfvertrouwen, wauw dat kunnen best veel mensen gebruiken zeg. Daarom was ik persoonlijk best onder de indruk van dit spel. Op een speelse, ontspannen manier een positief kaartspel doen. Je kunt het sowieso op 4 verschillende manieren spelen/gebruiken wat de inzetbaarheid nog verder vergroot. Lees meer »

  • 12 maanden garantie
  • Veilig betalen
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Verzendkosten € 5,95 boven € 60,- gratis


Kaartvoorbeelden Spiegel jezelf spelWat een mooi thema heeft dit kaartspel! Spiegel jezelf, vergroot zelfvertrouwen, wauw dat kunnen best veel mensen gebruiken zeg. Daarom was ik persoonlijk best onder de indruk van dit spel. Op een speelse, ontspannen manier een positief kaartspel doen. Je kunt het sowieso op 4 verschillende manieren spelen/gebruiken wat de inzetbaarheid nog verder vergroot.
  1. Het Spiegel Jezelf spel voor 3 -6 spelers. Reik als eerste al jouw kaarten uit en krijg van de andere spelers te horen wat jou positiefste eigenschappen zijn.
  2. Drie om drie voor 2 - 8 spelers. Erg leuk om te zien of jouw idee van je positieve eigenschappen overeenkomt met de mening van een ander over jou! Zet je aan het denken en .....omdat alle kaartjes positief zijn, krijg je sowieso een opsteker! 
  3. Kaartje van de dag/week. 2 - 30 spelers. Trek een kaart en bespreek de eigenschap die erop staat. Die eigenschap staat die dag/week centraal en je kunt eventueel bijhouden/turven hoevaak die eigenschap getoond wordt. Daar kun je bijvoorbeeld weer een beloning voor afspreken, ook erg leuk in klassikaal verband, maar ook in een gezinssituatie.
  4. Mijn Top-3. 1 speler. Kies uit alle kaarten via een wegleg tactiek welke 3 kaarten je allerbeste eigenschappen laten zien en draag ze..letterlijk of figuurlijk op je hart.
Op de website www.spiegel-jezelf-spel.nl nog meer tips, speelvarianten en extra's te gebruiken bij dit superpositieve kaartspel.

Geschikt voor iedereen van 8 tot 88 jaar die in de spiegel durft te kijken om zo zijn zelfvertrouwen te vergroten. Geleverd in stevige kaartspelverpakking met mooi afgewerkt spiegelende bedrukking!

Alleen dit kaartspel bestellen? Het kan door de brievenbus dus kost slechts 2,20 euro aan verzend/handling kosten.

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.


*
*
*
Slecht Goed

Verstuur review
De meeste bestellingen worden bezorgd door PostNL pakketdienst, DPD of via brievenbuspost. Bij verzending via de pakketdienst krijgt u van ons na afronding van de zending per e-mail de tracktrace gegevens gestuurd, zodat u zelf kunt zien wanneer het pakket wordt geleverd op het door u ingevulde afleveradres. Bij een gekozen dagdeel geldt het getoonde tijdsvak als indicatie!
 
Verzendkosten binnen Nederland
Tot 250 gram: Brievenbuspost: € 3,95 (met tracktrace)
PostNL Daglevering of PostNL afhaallocatie: € 5,95
(Bij een bestelling van € 60,- of meer verzenden wij gratis)
PostNL Avondlevering: € 1,00 meerkosten
Onder rembours: € 11,90  
 
Verzendkosten naar België
Pakketpost: € 5,95
(Bij een bestelling van € 60 of meer verzenden wij gratis)

Wij versturen ook naar andere landen. Het bedrag wordt voor de meest gangbare landen automatisch berekend in de shop. Zwitserland en buiten Europa is ook mogelijk. Stuur dan een e-mail naar info@trendyspeelgoed.nl met wat u wilt bestellen, dan vragen wij de verzendkosten eerst voor u na!
 
 
Per ongeluk het verkeerde besteld? Of is het product toch niet helemaal naar je zin? Retourneer gratis binnen 30 dagen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Zowel de verpakking als het product zelf dienen onbeschadigd en opnieuw verkoopbaar te zijn. Stuur het product in een stevige doos, voorzien van een copy van je bestelbon naar:

TrendySpeelgoed.nl
T.a.v. retouren
Antwoordnummer: 10188
5340 VB Oss
 
Schrijf op een copy van je  factuur het IBAN nummer waarop het aankoopbedrag teruggestort kan worden! Dan kunnen we de terugbetaling zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 7 dagen regelen.
 
Heb je hierover toch nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 0412-647555 of mail: info@trendyspeelgoed.nl