Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

tekenen, kleuren en verven

Tekenen en kleuren zijn en blijven natuurlijk één van de belangrijkste onderdelen van lekker creatief bezig zijn! 

Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
In deze categorie vind je alles om je helemaal creatief uit te leven. Ben je dol op tekenen? Of vind je het juist leuk om te kleuren en te verven er is van alles mogelijk. Zoals je van ons gewend bent geen standaard assortiment kleurstiften en potloden maar origineel creatief materiaal. Wat bijvoorbeeld te denken van Suncatchers. Dit zijn transparant kunststof frames met grappige en/of mooie afbeeldingen. De belijning is in relief zodat je de open vlakken kunt vullen met speciale window paint. Dat is verf die gekleurd maar transparant opdroogt. Door de suncatchers als het ware naar eigen smaak in te kleuren ontstaan mooie glas in lood effect hangers die supermooi staan voor een raam of witte achtergrond. Het inkleuren van suncatchers is niet heel moeilijk maar je kunt varieren in moeilijkheidsgraad door grovere of fijnere afbeeldingen te nemen. Hoe gedetailleerder de afbeelding hoe moeilijker het vullen is. Zo is dit een creatieve bezigheid voor jong en oud. 

Blaasstiften

Een ander leuk productlijn zijn de BLOpens. BLOpens zijn blaasstiften waarmee je een mooi airbrush effect kunt maken. Je blaast namelijk op de achterkant van de stift en de inkt verspreid zich als een spray over het papier. Combineer dit leuke product met sjablonen en je maakt al heel gauw een mooi airbrush tafereel. We hebben ook speciale blopens geschikt voor textiel. Zo kun je dus ook zelf je eigen t-shirt, tas of banner decoreren! 

Creatief met karton. Vind je het leuk om te schilderen, tekenenen en kleuren maar niet zomaar op een papiertje, leef je dan uit met Calafant. Dit merk heeft allerlei leuke kartonnen creaties in het assortimen van mini dino's tot grote kastelen waar je zelf in kunt zitten. Al dit karton is wit aan de buitenkant en kun je dus naar hartelust kleuren. De kleine objecten zijn voorzien van belijningen en dus inkleurbaar. 

Eindeloos creatief

Een vreemde eend in de bijt maar niet minder leuk is schilderen op een Buddha Board. Dit is een speciaal geprepareerd bord waarop je met gewoon kraanwater schildert. De schildering verdampt weer en het bord wordt weer wit zodat je telkens weer opnieuw, eindeloos creatief kunt zijn. 

Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit de categorie tekenen, schilderen en verven. Kijk gerust op je gemak rond en ontdek nog veel meer origineel trendy creatief speelgoed.