Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

waterspeelgoed

Waterspeelgoed, 1 van de meest favoriete speelgoed categoriën van kinderen. Speelgoed voor in bad, zwembad, zee of meertje! We hebben alles wat met water te maken heeft verzameld in deze rubriek!
Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Waterspeelgoed is vooral in de zomer natuurlijk helemaal hot! Stoere opblaasbare drijvers en ride-ons. Duikspeelgoed voor in het zwembad, ketsballen voor in het meertje. Laat je inspireren door ons allernieuwste en meest trendy waterspeelgoed. De zwemparadijzen van het merk Intex zijn superleuk voor peuters en kleuters. Veilig want niet diep maar wel voorzien van allerlei leuke features zoals bijvoorbeeld een regengordijn en glijbaan. 

Waterstuiterballen

Waboba is vooral populair onder de oudere kinderen en tieners. Deze speciale waterballen stuiteren over het water en bieden dus uren waterplezier. 

Badspeelgoed

Wat ook suuuuuperleuk is, het het water kleurstof van ons nieuwe merk Risso! Met het kleurpoeder zorg je voor mooi gekleurd water in je bad of zwembad. Nieuw in 2019: Quutopia. Badspeelgoed van het reeds bekende merk Quut dat al heel leuk water- en zandspeelgoed op de markt brengt. Met de nieuwe Quutopia sets maak je 3D foam figuren. Speel bijvoorbeeld sprookjes en verhalen na zoals de gouden bal en het zwanenmeer met de mooie warm pastel kleurige EVA foam speelfiguren. 

De badpuzzels zijn ook heel leuk en handig, ze kleven gewoon door het water aan de badrand en op tegels in de douche. Het foam neemt geen water op en is ook niet gevoelig voor schimmels.