Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)85 3037810

bouwspeelgoed

Bouwen en spelen maar! Leuke en originele knikkerbanen, racebanen en nog veel meer. Bouwen is zeer goed voor de ontwikkeling van motoriek en ruimtelijk inzicht...maar vooral iets wat erg leuk is om te doen! 
Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Bouwspeelgoed, een heel breed begrip, want ook sets waarmee je tenten kunt bouwen vallen hieronder. Maar ook constructiespeelgoed en knikkerbanen. 

Tenten en hutten bouwen

Dit vind ieder kind leuk! Hutten bouwen, paleizen, tenten, noem maar op! Jonge kinderen vanaf 4-5 jaar bouwen eenvoudig en snel een prachthut met Fantasy Forts. Bevestig de platen van karton aan elkaar met klittenband en laat je fantasie zijn gang gaan. Een iets complexer bouwsysteem is Fantasy Forts. Hier bouw je met stokken en ballen. Steek de stokken in de ballen en kijk goed naar het systeem van letters in de gaten van de ballen want daarmee kun je ook de hoek bepalen van de stokken. Crazy Forts is er in verschillende uitvoeringen. Ook bijv. met buigbare stokken, Flexi Forts genaamd! 

Wil je puur de tools geven om hutten te bouwen? Dan is PL-UG echt ideaal want dit is meer een soort gereedschap waarmee je meubels, lakens enz aan elkaar verbindt! 

 

Constructiespeelgoed

Bouwspeelgoed is ook constructie speelgoed. Daarmee komen de sets van het merk Quercetti om de hoek kijken. Met quercetti kun je bewegende modellen bouwen gebaseerd op tandwiel techniek. Felgekleurde plastic onderdelen zorgen ervoor dat dit bij de jongere kinderen zeer in de smaak valt. En wat te denken van Q-Ba-Maze? Dit merk importeren wij zelf uit de US en is daarom uniek en alleen verkrijgbaar via ons. Je bouwt er hele gave knikkerbanen mee. Niet traditioneel maar met transparant gekleurde blokjes waarbij je ook hele figuren kunt bouwen. Met de speciale extra sets kun je stunts toevoegen aan je knikkerbaan waarbij je knikkers stuiteren, ronddraaien en vliegen. Hoe cool is dat! 

Modellen van hout 

De Leonardo da Vinci sets weer heel wat anders zijn. Daarmee bouw je de modellen van Da Vinci na. Bijvoorbeeld de helicopter, catapult en brug.