Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)85 3037810

creatief speelgoed

In deze rubriek vind je het origineelste creatieve speelgoed dat niet zomaar in de gewone speelgoedwinkel of hobby zaak verkrijgbaar is! Een verzameling van het leukste creatief speelgoed en knutselsets in onze webwinkel.

Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Creatief speelgoed, knutselspullen, hobby-materiaal. We hebben een groot aanbod creatief materiaal voor zowel kinderen als volwassenen! Poppik stickermozaiek, met blopens de mooiste airbrush tekeningen maken, eindeloos veel te doen. 

 

Airbrush effect met blaasstiften

Blaasstiften leveren wij van het merk Malinos. We hebben unieke sets met Magic BLOpens, die de kleur van de inkt veranderen, maar we hebben ook kleine en grote sets gewone blaaspennen zoals de BLOpens regenboogset of de kleine set BLOpens vivid colors. 

Complete creatieve en innovatieve sets 

4M biedt complete knutsel en handwerksets aan. Leren breien, haken, of borduren is extra leuk met deze complete startersets waar alles wat je nodig hebt bij is inbegrepen. Maar het is ook erg leuk om bijvoorbeeld zelf kralen te maken voor een sierraad. Kralen van papier dan. Of maak eens je eigen papier!