Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

creatief speelgoed

In deze rubriek vind je het origineelste creatieve speelgoed dat niet zomaar in de gewone speelgoedwinkel of hobby zaak verkrijgbaar is! Een verzameling van het leukste creatief speelgoed en knutselsets in onze webwinkel.

Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Creatief speelgoed, knutselspullen, hobby-materiaal. We hebben een groot aanbod creatief materiaal voor zowel kinderen als volwassenen! De belangrijkste merken in dit segment zijn Orange Elephant, Malinos, Calafant en 4M. 

Creatief met karton

Calafant is het duitse merk dat bekend staat om zijn prachtige knutselsets van karton. Ondanks dat er geen schaar of lijm aan te pas komt bij het in elkaar zetten van de modellen, kun je ze prachtig decoreren met verf, stiften, decoratiemateriaal en allerlei materialen zoals stoffen, blaadjes enz. Level 1 en 2 modellen zijn met name geschikt om in te kleuren. De Level 3 modellen zijn gemaakt van wit karton en kun je helemaal naar eigen smaak decoreren. 

Orange Elephant is een merk uit Rusland. Levert zeer goede kwaliteit klei en speciale windowpaint tegen een nette prijs. Diverse complete knutselsets maar ook losse knutselmaterialen verkrijgbaar zodat je precies kunt kopen waar je behoefte aan hebt of materialen kunt aanvullen. Zeer bekend en populair is de A-clay en A-ball clay. Klei die droogt aan de lucht. Met window paint kun je de mooiste stickers maken voor bijv. op een raam. Gebruik je deze raamstickerverf in combinatie met kunststof frames, de suncatchers, dan kun je hele leuke glas in lood raamhangers maken. 

Airbrush effect met blaasstiften

Blaasstiften leveren wij van het merk Malinos. We hebben unieke sets met Magic BLOpens, die de kleur van de inkt veranderen, maar we hebben ook kleine en grote sets gewone blaaspennen zoals de BLOpens regenboogset of de kleine set BLOpens vivid colors. 

Complete creatieve en innovatieve sets 

4M biedt complete knutsel en handwerksets aan. Leren breien, haken, of borduren is extra leuk met deze complete startersets waar alles wat je nodig hebt bij is inbegrepen. Maar het is ook erg leuk om bijvoorbeeld zelf kralen te maken voor een sierraad. Kralen van papier dan. Of maak eens je eigen papier!