Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)85 3037810

educatief speelgoed

Leerzaam kinderspeelgoed en spellen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Voor zowel thuis als op school, kinderopvang. Uit voorraad geleverd dus snel in huis.

Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Speelgoed en spellen hebben als eerste doel om kinderen lekker te laten spelen. Al spelenderwijs leren ze eigenlijk van alles. Motoriek, concentratie, logisch rederenen..zonder dat ze het weten, heerlijk aan het spelen oefenen ze gelijkertijd van alles. Maar er is ook speelgoed dat gericht is op leren. Educatief speelgoed, leerzaam speelgoed, waar ze lekker mee kunnen spelen maar het eductieve aspect er wel heel duidelijk bovenop ligt. 

Cijfers en letters

Duidelijke voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de letterspelmat en cijferspelmat. Een soort twister, waarbij ze dus op handen en voeten woorden kunnen maken en sommen kunnen oefenen. Hoe leuk is dat?  We hebben deze nu ook allebei in een deluxe kleed uitvoering!

Maar wat te denken van het gave Curling spel. Schiet de stenen in de vlakjes en oefen op speelse manier allerlei sommen. Ook superleuk hoor. 

Leren klok kijken

Iets heel anders...maar hoeveel kinderen hebben niet moeite met het leren klok kijken? Daar heeft Miniland iets op bedacht. Met de set eenvoudig leren klok kijken oefen je dit op een leuke manier en hebben ze het snel onder de knie. 

Magnetisme

Hoe werkt Magnetisme? Het theoretische verhaal over de polen en de uitleg hoort daar natuurlijk bij maar niets leuker dan kinderen zelf magnetisme te laten ervaren. Met magnetische knikkers of experimenten met magneten

Yoga voor kinderen

Even een rustmomentje, omgaan met prikkels, bewustzijn van het eigen lichaam. Kinderyoga is hier ideaal voor en toe te passen thuis, maar ook in de kinderopvang en op school. We hebben verschillende leuke kaarten en kinder yoga spellen! 

We hebben nog veel meer! Leuke experimenteersets, natuurkundige proefjes, cooperatieve spellen en bouwspeelgoed voor kinderen in de leeftijd van groep 1 - 4.