Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)85 3037810

speelgoed 12 jaar

Speelgoed voor kinderen van 12 jaar en ouder. Ook leuke spellen, zelfstandig spelen of samen met ouders, familie of andere volwassenen. 
Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Speelgoed voor kinderen vanaf 12 jaar. Niet de eenvoudigste doelgroep. Tieners verleiden buiten te spelen is een hele opgaaf maar met tof en onderscheidend, vernieuwend speelgoed willen ze best nog wel een poging doen! 

Actief buitenspeelgoed

Wat te denken van RingStix Pro? Overgewaaid uit de US en nu eindelijk verkrijgbaar in Nederland. Ook de hippe Waboba ballen doen het erg goed bij tieners. Ook de originele Wham-O frisbees zijn supergaaf.

In de categorie buitenspeelgoed is de Pro Swingball zeker ook interessant. Net als het kubb spel en de Crazy Catch rebound. Voor ieder wat wils. 

Knutselen en creatief

Om tieners te laten knutselen moet je van goede huize komen maar met de uitdagende experimenteersets van 4M moet het lukken. En anders gooi je er gewoon een pot Insta Snow tegen aan, laat ze dat maar eens onderzoeken, je eigen sneeuw maken keer op keer weer. 

Liever creatief bezig. De speksteen sets van Talcus zijn echt superleuk. Je maakt er de mooiste dingen van maar je moet er wel wat voor doen. 

Kortom laat je eens inspireren in deze rubriek voor speelgoed voor kinderen vanaf 12 jaar.