Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)85 3037810

speelgoed 3 jaar

Het allerleukste speelgoed voor kinderen in de leeftijd van 3 jaar.
Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Speelgoed voor kinderen van 3 jaar. Lopend en rijdend gaan ze op verkenning. Speelgoed mag meer gaan uitdagen. Eigenlijk gaan kinderen vanaf 3-4 jaar pas echt het spelen ontdekken. Laat je in deze categorie inspireren! 

Leren fietsen

Fietsen zonder zijwieltjes, dat willen ze allemaal! Om dat zo goed en snel mogelijk voor elkaar te krijgen bevelen wij allereerst een loopfiets aan. Dus geen pendalen maar met de benen voortbewegen en voeten plat op de grond. Een gave fiets die je kind hierin kan begeleiden is de trybike. Start als een driewieler en eindig als een tweewieler. Extra hip zijn de retro kleuren waarin hij nu verkrijgbaar is. 

Heeft je kindje veel energie? Geef m dan een Early Fun Swingball. Zo is Federer ook begonnen, lekker tennissen alleen of met een vriendje, leuk en lekker actief. 

Ontdekken met Quercetti

Alle sets van Quercetti zijn gemaakt om te ontdekken! Zelf bouwen, met tandwielen andere objecten in beweging brengen. Het klinkt nog moeilijk maar de Georello Junior is echt al geschikt voor deze jonge  kinderen. Leuk voor jongens en meisje.

Springen, stuiteren maar 

Heb je de ruimte? Dan is deze trampoline voor binnen en buiten echt supergaaf. Deze speciale kindertrampoline met houvast  is ideaal en heel goed voor de ontwikkeling van motoriek en balans. 

Verder oefenen met de motoriek op speelse wijze? Lekker sportief bezig zijn met je 3-jarige kind? We hebben een speciale basketball set voor peuters en kleuters. Stabiel en bruikbaar met bijna iedere standaard bal.