Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

strandspeelgoed

Het allerleukste zandspeelgoed en speeltjes voor op het strand. Dit leukste zomerspeelgoed maakt je helemaal vrolijk.
Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Het allerleukste speelgoed voor op het strand! Heerlijk zomerspeelgoed zoals schepjes, graafarmen, zandvormen, of wat denk je van zandbowling? Van alles om heerlijk mee in het zand te spelen! 

Een voorbeeld van mooi hip zandspeelgoed is het merk Quut! Sterk en multifunctioneel. Ook heel compact dus eenvoudig mee te nemen! 

Meer een waterratje? Speel je liever eindeloos in de zee? Dan mogen de Waboba ballen toch niet ontbreken. Heerlijk laten ketsen en overgooi plezier. Welke waboba is jouw favoriet? 

Is uren bakken in de zon niets voor jou? Wordt je liever mooi bruin terwijl je actief bezig bent? Neem dan een setje Ringstix mee of wacht...wat te denken van een leuke beach ball? Of allebei? Natuurlijk kan de swingball ook mee, die voet vul je met water of zand en spelen maar! 

Neus maar lekker rond in deze rubriek als je inspiratie op aan het doen bent voor je vakantie aan het strand. Want je kunt wel ter plaatse speelgoed kopen maar dan betaal je veel te veel en vaak is het allemaal van dat standaard spul. Dus steel de show met ons hippe, trendy strandspeelgoed dit jaar.