Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

VIP sint koopavond

Sinterklaas afbeeldingSpeciaal voor onze vaste klanten, familie en vrienden organiseren we 1-malige een VIP koopavond op dinsdag 8 november aanstaande.

Tussen 18.00- 21.00 uur kun je ONLINE profiteren van diverse voordelen namelijk:

*12% korting op je gehele bestelling
* GRATIS inpakpapier

Kom je je bestelling die avond, dinsdag 8 november afhalen in onze winkel aan de Kerkstraat 11 in Oss? Dan maken we er een echt VIP happening van. Je profiteert dan namelijk van:

* 15% korting op je gehele bestelling
* GRATIS inpakpapier en de beschikking over een grote inpaktafel met het allerleukste papier en sintversiersels en inpakhulp
* Koffie/thee met sinterklaas lekkers
* Laat je nog even inspireren door het allernieuwste Trendy Speelgoed en score last minute de allerleukste schoencadeautjes. 


Hoe gaat dit in zijn werk? 

Wil je graag deelnemen aan de speciale koopavond ONLINE? Stuur dan een e-mail naar info@trendyspeelgoed.nl. We sturen je dinsdag 8 november een persoonlijke kortingscode toe die geldig is tussen 18.00 - 21.00 uur. 

Wil je graag een bestelling plaatsen online en die komen OPHALEN op dinsdag 8 november in onze winkel in Oss? Stuur dan een e-mail naar debbie@trendyspeelgoed.nl en we sturen je een kortingscode EN uitnodiging voor max. 2 personen per e-mail adres. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een bestelformulier op te halen in de winkel en op deze manier je bestelling door te geven OF natuurlijk gewoon op de VIP koopavond zelf in de winkel de leukste spulletjes te scoren.

Er is maar 1 maar.....het aantal plaatsen voor de VIP avond is beperkt! Reageer dus snel en stuur ons een e-mail!

Heb je nog vragen? Bel +31 (0)412-647555 of e-mail ons gerust! 

Graag tot ziens op dinsdag 8 november aanstaande! 

Groetjes,
Team TrendySpeelgoed.nl

Een paar belangrijke aandachtspuntjes:
* Deze kortingscode kan en mag niet gecombineerd worden met korting uit een reeds bestaand lidmaatschap of andere kortingscodes
* Zijn er gewenste artikelen op het bestelmoment niet op voorraad? Dan betreuren wij dat ten zeerste, maar kortingen op die artikelen zijn na 8 november niet meer te claimen. 
* Heb je aangegeven de bestelling in Oss op te komen halen maar ben je verhinderd? Kan gebeuren, maar geef ons eventjes een belletje of email. Dan behoud je het recht op de korting.