Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Trendy Speelgoed - Woensdag 23 September 2022

  Hoe kies je het perfecte, voordelige knuffelkonijn?

  Bij het kiezen van het perfecte knuffelkonijn voor je kind zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. In deze blogpost geven we je een paar tips over hoe je een knuffelkonijn kiest waar je kind dol op zal zijn. Daarnaast geven we aan waar je op moet letten wanneer je een konijnen knuffel online koopt.

   

  Waar op letten bij kopen konijnen knuffel?

  Hier zullen we aangeven wat zaken zijn die je zeker in de gaten moet houden wanneer je een knuffelkonijn koopt. Lees dit dan ook goed door voordat je een knuffelkonijn koopt.

  Leeftijd van het kind

  Allereerst is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van je kind. Als je een baby hebt, wil je er zeker van zijn dat het knuffelkonijn zacht en erg knuffelbaar is. Oudere kinderen geven soms de voorkeur aan een konijn dat wat steviger is, als is dit natuurlijk erg verschillend per kind. Zo zijn er ook meer dan genoeg kinderen die wat ouder zijn die het liefst een zo zacht mogelijke knuffelkonijn hebben.

   

  Materiaal van het knuffelkonijn

  Een ander ding om te overwegen is van welk materiaal het konijn is gemaakt. Je moet ervoor zorgen dat de konijnen knuffel gemaakt is van goede, sterke en veilige, niet-giftige materialen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij al onze knuffelkonijnen.

   

  Ook kun je er voor kiezen om een duurzame keuze te maken wanneer je een knuffel wil kopen. Dit raden wij sterk aan, aangezien je je kind en de wereld op deze manier een plezier doet! Aangezien wij het milieu en de toekomst van onze kleintjes erg belangrijk vinden hebben wij een knuffelkonijn die gemaakt is van gerecyclede materialen in ons assortiment. Je gelooft het niet, maar ooit waren deze knuffelbare konijntjes plasticflessen! Hoe gaaf (en duurzaam) is dat?

   

  Grootte van het konijn

  Ook is het belangrijk om, wanneer je een knuffelkonijn wil kopen, goed na te denken over de grootte van het konijn. Het lijkt vaak leuk om een zo groot mogelijke knuffel te kopen, echter is dit soms niet het meest handige. Zo kunnen de knuffels te groot zijn, waardoor het onpraktisch is voor het kind om mee te knuffelen. Daarnaast kan een te grote knuffelkonijnknuffel bijvoorbeeld een te dominante rol spelen in de kinderkamer, waardoor andere eyecatchers in de kinderkamer minder opvallen. Dat zou natuurlijk zonde zijn!

   

  Kijk dan ook goed naar of je een grote of een kleine knuffel wil.

   

  Prijs van het knuffelkonijn

  Tot slot moet je beslissen hoeveel je bereid bent uit te geven aan het knuffelkonijntje. Knuffelkonijntjes kunnen variëren in prijs van ongeveer €10 tot €50, dus het is belangrijk om een budget vast te stellen voordat je begint met winkelen.

   

   

  We hopen dat deze blogpost nuttig is geweest om je een idee te geven van waar je op moet letten als je online winkelt voor een knuffel! Vergeet niet om deze punten in je achterhoofd te houden wanneer je gaat shoppen voor een knuffelkonijn.

   

  Wij bieden een assortiment knuffelkonijnen aan die zeker het bekijken waard is. Zien we je daar?

  Recente artikelen