Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Trendy Speelgoed - Zaterdag 23 Oktober 2022

  Sintspiratie 2022: inspiratie voor sinterklaas speelgoed

  Op zoek naar leuke cadeaus voor Sinterklaas? En zie je door alle bomen het bos niet meer? Neem gerust contact met ons op, want wij geven je graag een persoonlijk advies, zodat je je kind kunt verrassen met origineel speelgoed en spellen die aansluiten bij de ontwikkeling en de interesses van je kind. Ben je nieuwsgierig naar wat nu de sinterklaas-bestsellers zijn binnen het assortiment van TrendySpeelgoed.nl?

  We zullen drie soorten sinterklaas speelgoed behandelen die super populair zijn onder de hulp-sinterklazen!

  Fantasy Forts

  Fantasy Forts is ongekend populair als sinterklaas speelgoed!

  Deze set bouwplaten van karton met klittenband is en blijft onverminderd populair en dat snappen wij ook wel, want met verschillende pakketten die Fantasy Forts aanbiedt bouw je een fort, kasteel, tunnel, uitkijktoren, stal, stoomboot, poppentheater binnen een handomdraai. De kartonnen platen maak je snel aan elkaar met het bijgeleverde klittenband en met de kartonnen spies kun je ook de hoogte in bouwen.

  Alleen de fantasie en creativiteit van kinderen is nodig en het is een perfecte vervanging voor het bouwen van hutten met jouw meubels. Deze set hebben we ook in een extra grote uitvoering, wat het mogelijk maakt nog grotere bouwsels te maken!

  Leuk weetje: Fantasy Forts is gemaakt naar een Nederlands idee, wordt in Nederland geproduceerd en in Nederland samengesteld en verpakt, dus een product om met recht trots op te zijn. Uniek verkrijgbaar via www.trendyspeelgoed.nl

  Story factory is dit jaar trendy sintspeelgoed

  De serie van het speelgoedmerk Story Factory bestaat uit een set van 50 kaarten met daarop de allerleukste activiteiten en weetjes. De sets bieden educatief vermaak voor ieder kind en elk moment. De serie wordt ontwikkeld door Story Factory en ieder jaar uitgebreid met nieuwe thema’s. Dit jaar verschenen de 50 magische goocheltrucs, 50 Paarden en Pony’s en 50 sterrenbeelden en planeten. Deze spellen zijn allemaal te verkrijgen bij Trendy Speelgoed en zijn zeker een super cadeau om te geven als hulpsint!

  Mad Mattr is hét speelgoed van sinterklaas dit jaar!

  Jaren geleden introduceerden wij binnenspeelzand op de Nederlandse speelgoedmarkt. Kinetic Sand en Super sand zijn nog altijd heel populair, maar Mad Mattr is onze persoonlijke favoriet en ook 1 van onze bestsellers. Mad Mattr lijkt meer op klei, maar droogt niet uit, kun je wel samenpersen tot het hard aanvoelt en er een mooie vorm ontstaat maar kun je daarna gewoon weer met je handen zacht kneden en weer gebruiken.

  Mad Mattr voelt superzacht aan is antibacterieel, niet giftig en verkrijgbaar in heel veel leuke kleurtjes en verschillende speelsets waarbij vormpjes zijn inbegrepen! Je kids zullen dit speelgoed zeker weten super leuk vinden als cadeau van de enige echte sinterklaas!

   

   

  Hopelijk hebben we je van wat sintspiratie, ofwel inspiratie voor sinterklaascadeaus kunnen voorzien. Benieuwd naar nog meer fantastisch, voordelig speelgoed? Bekijk dan zeker eens ons assortiment!

  Recente artikelen