Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Trendy Speelgoed - Dinsdag 25 November 2022

  Speelgoedinspiratie kinderverjaardag

  Altijd weer zo lastig. Je kind wordt uitgenodigd voor een verjaardag en de jarige heeft niet echt wensen. Een cadeaubon van een grote speelgoedketen? Dat vinden ze tegenwoordig niet meer zo leuk...maar wat dan? Gelukkig zijn er nog zoveel leuke dingen te verzinnen.

  We geven je in deze blog graag een aantal leuke kindercadeau tips tussen de 5 – 16 euro, welke perfect zijn voor iedere kinderverjaardag.

   

  Dit verjaardagscadeautje is super populair, en terecht! Want zeg nou zelf... wat is er nou leuker dan fidgetspeelgoed?... nou, heel veel fidgettoys! Met deze Bumper Fidget Toy Box kan het speelgeluk maar niet op! Er zitten namelijk super veel van de meest leuke fidget toys in deze speciale box. Dit maakt deze box als cadeau dan ook een regelrechte hit, zowel bij de heren als bij de dames. 

   

  Ahhhh... super schattig deze lamacorn nachtlamp die werkt op batterijen. Dit lampje is een combinatie van een lama en een super magische eenhoorn! Super mooi cadeau voor op iedere kinderslaapkamer en overal mee naar toe te nemen. Ideaal dus ook voor logeerpartijtjes samen met alle vriendjes of vriendinnetjes! En het mooie is, deze lamacorn nachtlamp is bij TrendySpeelgoed al te koop vanaf €7,95!

   

  Creatief zonder geknoei? Deze set stickermozaïek van Poppik is super, maar dan ook echt super leuk.

  Plak de juiste stickers op de juiste vormpjes en maak je eigen mozaiek kaart. Ook leuk om weer op te sturen naar opa en oma of als ideetje voor vaderdag of moederdag! Verkrijgbaar voor € 7,95 bij TrendySpeelgoed!

   

  We zijn nog niet klaar met de fidget toys! Want ook deze speciale fidget toy slak is een regelrechte hit wanneer je op zoek bent naar leuke cadeaus voor een kinderverjaardag. Met deze fidget slak kan het dropje al zijn of haar energie kwijt, en dit op een super leuke manier! Ook werkt deze fidget toy nog een super voor wanneer de kids nerveus en gespannen zijn, bijvoorbeeld tijdens een spannend moment op school. En het mooie is, je kunt deze fidget toy slak al bestellen voor €4,95!

   

  Recente artikelen