Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Waboba Moon

    6,95 Tijdelijk uitverkocht
    Nog nooit ging een stuiterbal zo hard/ver/hoog. Als hij stuitert maakt hij een raar ploppend geluid, door het materiaal heb je goed grip en kun je de Waboba Moon goed vangen, maar dat is nog een hele kunst want hij stuitert dus hoog en met een twist.. To... Toon meer
    4 variaties Paars

    Makkelijk & veilig achteraf betalen met Billink

    • Voor 21:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
    • Gratis verzending vanaf €60
    • Niet goed? Geld terug!
    • Gratis retour binnen 30 dagen

    Productomschrijving

    Waboba is bekend geworden met de bal die stuitert op het water, maar met verschillende andere soorten ballen die je kunt gebruiken in het water, op het strand of gewoon op straat timmeren ze telkens aan de weg. Wat kun je nog meer verzinnen met een bal zou je zeggen?

    Nou..Waboba verzint steeds weer iets nieuws. Deze Waboba Moon is echt geniaal. Ik heb nog nooit een bal gezien die je zo hoog kunt laten stuiteren! Ook maakt hij een vreemd geluid als hij stuitert en in zijn vaart draait en spint hij ook nog eens. Zie die maar eens te vangen, een echte uitdaging voor iedereen die dol is op balspelen. Dan is de Waboba Moon een echte Must have.

    Hij ziet er ook nog heel cool uit met zijn zwarte kraters, ja het lijkt wel echt een beetje op de maan. Waboba is here to stay. Doe mee en koop de gloednieuwe Waboba Moon en je weet zeker dat je je tijdens de vakantie geen moment verveeld! De Waboba Moon wordt geleverd in een open doosje van karton, is circa 6,8 x 6,8 cm groot. Neemt dus ook niet megaveel ruimte in beslag dus kan gemakkelijk mee op vakantie! Waboba Moon is behoorlijk onvoorspelbaar en lastig dus geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar wordt pas echt leuk voor kids vanaf circa 8 jaar.

    Toon meer

    Specificaties

    Artikelnummer
    1908e
    EAN
    0840001932180

    Toon meer

    Reviews

    0 from 5Based on 0 reviews
    Schrijf je eigen review

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Recent bekeken