Volg ons op google facebook twitter pinterest
Klantenservice
+31 (0)412-647555

rijdend speelgoed

Bekijk inhoud 
Bekijk inhoud 
Rollend, rijdend speelgoed. In ieder geval alles met wieltjes vind je in deze categorie keurig bij elkaar. Van de scuttlebug en wheelyrunner voor de allerkleinsten tot de stoere Ezyroller voor de grotere kinderen. Gaat het je lopend niet snel genoeg? Dan vind je hier vast wat je zoekt.

Een speelgoed paard waarop je echt kunt rijden? 

Ja die bestaan! Animal Riding paardjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo kunnen kinderen vanaf circa 2-3 jaar al hun eigen paard krijgen. Naast erop rijden, zowel binnen als buiten, kunnen de kids ook de paardjes verzorgen, borstelen en een naam geven! 

Voorbereiden op fietsen zonder wieltjes

Stop! Het eindeloos achter je kind aan hollen bij het leren fietsen is totaal overbodig tegenwoordig. Geef je kind een trybike en zorg voor eindeloos veel speelplezier en maak het jezelf gemakkelijk. In de stand van de driewieler kunnen ze wennen aan het rijden en sturen. Wat ouder tover je de driewieler om in een loopfiets. Het belangrijkste is het krijgen van balans en als dat er eenmaal is, is overschakelen naar een fietsje zonder zijwieltjes echt peanuts. De trybike is er in 2 uitvoeringen: hout en staal. Welke vind jij het mooiste?