Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Zondag 14 Oktober 2022

  Merk in de spotlight: APLI Kids

  Graag willen we aan je voorstellen: APLI Kids.

  Apli is een Spaans merk wat staat voor een combinatie van spelen enerzijds en leren anderzijds. Apli wil dat kinderen zich vermaken met de materialen. Elk kind is anders en uniek met zijn persoonlijkheid, smaak en ontwikkelingstempo. Spelen is essentieel voor hun groei. Apli biedt diverse soorten speelgoed aan waarmee kinderen kunnen leren. Het aanbod bestaat uit puzzels, stickerdoosjes, stempels, creatieve do-it-yourself dozen, bouw- en kleurplaten en magnetendozen voor een leeftijdscategorie vanaf 2 jaar t/m circa 8 jaar. Met dit ruime assortiment wat APLI Kids hanteert weet je dan ook zeker dat je speelgoed kan vinden wat perfect is voor jouw kleine aapje.

   

  Een aantal producten van APLI Kids in de spotlights

  We zullen nu, om je kennis te laten maken met het leuke speelgoed van APLI Kids een aantal van de leukste producten voor jou in de spotlights zetten. Lees je met ons mee? Deze producten zijn namelijk echt té leuk om te moeten missen!

   

  Glitter Sand Art 

  Glitter sand art

  Een leuk voorbeeld uit het Assortiment van Apli kids is Glitter Sand Art. Decoreer leuke designs met gekleurd glitter zand. Het zand zit in handige buisjes en het sjabloon is voorzien van afpelbare stickers zodat je de juiste kleur eenvoudig op de juiste plek kunt strooien.

  Er zitten 4 sjablonen in de verpakking dus ook een leuke activiteit met een groepje kinderen. Glitter Art is verkrijgbaar voor 12,95 euro.

   

  My Little House

  Huisje van karton

  Iets heel anders maar niet minder leuk zijn de knutselsets waarmee je van karton een kasteel of huis kunt bouwen en decoreren met bijpassende stickers en krijtjes. Dat is natuurlijk lekker creatief maar de bouwwerken zijn later ook weer te gebruiken om er met playmobil of lego poppetjes in te spelen, wat het helemaal af maakt. Deze set is ook verkrijgbaar voor 12,95. Een mooi verjaardagskado? Of anders op het lijstje voor de sint of onder de kerstboom!

   

  APLI Balans Spel

  Ook het APLI Balans Spel is echt super leuk voor de kids om mee te spelen. Dit super spannende balansspelletje is geschikt voor bijna ieder kind, maar aangeraden wordt om dit met kinderen te spelen die minstens drie jaar oud zijn. 

  Dit spelletje is vooral leuk voor de kinderen die graag de strijd aan gaan met elkaar, uiteraard op een leuke, vriendschappelijke manier. Het spel bestaat uit 16 gekleurde houten cilindertjes, een houten basis en een dobbelsteen. Gooi de dobbelsteen, wat bepaald welke kleur cilindertje jij op de houten balansbasis moet leggen. Zorg jij ervoor dat de toren uit balans gaat? Helaas dan heb jij de ronde verloren!

   

  Kortom: APLI Kids heeft een enorm ruim assortiment met verrassend leuk en super uniek speelgoed. Het speelgoed van dit merk is zowel geschikt voor de jongste kinderen als de wat oudere kinderen. 

  Het is dan ook zeker de moeite waard om al het speelgoed van APLI Kids te gaan bekijken. Bekijk hiervoor eens het assortiment op onze website!

  Recente artikelen