Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Merken

  Leeftijd

  Jongen / Meisje

  Prijs

  -
  3 Producten
  Presto Snow Nepsneeuw

  Presto Snow Nepsneeuw

  Of het nou 30 graden is of ijskoud, dat maakt niets meer uit. Vanaf nu maak je je eigen (nep)sneeuw in een paar seconden. Heel snel en gemakkelijk. Het is verbazingwekkend om te zien hoe je de Presto snow (voorheen genoemd Insta Snow) poeder met alleen ee

  Direct leverbaar
  2,95
  Glibbi Snoball

  Glibbi Snoball

  Simba brengt weer iets nieuws op de markt. Na Gilbbi om van je bad een gelei paradijs te maken volgt nu: Glibbi Snoball! Maak je eigen nep sneeuw. Heel eenvoudig. Doe een zakje poeder in een grote kom, voeg water toe en roeren maar! Wauw dat is raar het k

  Tijdelijk uitverkocht
  8,95
  Sneeuwblok en Zandblok maker

  Sneeuwblok en Zandblok maker

  Multifunctionele bakstenen maker. Ideaal voor stevig zand (of sneeuw). Gebruik de zandblok maker om je eigen huis of kasteel te maken op het strand of in de zandbak. Hou 'm aan het handvat op z'n kop, vul de mal helemaal met vochtig zand en druk stevig aa

  Tijdelijk uitverkocht
  5,95

  Als de temperaturen beginnen te dalen en de sneeuw begint te vallen, kan dat maar één ding betekenen: het is tijd om na te denken over winterspeelgoed! Winterspeelgoed is een geweldige manier om je kind actief en bezig te houden, zelfs als het buiten koud is. Weet je niet zeker of winterspeelgoed geschikt is voor je kind? Hier zullen wij de vijf redenen geven waarom winterspeelgoed leuk is voor ieder kind!

   

  5 redenen waarom winterspeelgoed leuk is voor ieder kind

  1. Winterspeelgoed is een geweldige manier om naar buiten te gaan en actief te zijn. Dat het buiten koud is, betekent niet dat je kind niet actief kan (of zou moeten) zijn. Buiten spelen in de sneeuw is een van de beste manieren om fit te blijven in de winter! Winterspeelgoed zoals sneeuwblok-makers kunnen je kind helpen om wat energie te verbranden terwijl hij of zij geniet van de frisse lucht.

   

  2. Ze kunnen uw kind helpen nieuwe vrienden te maken. Als uw kind zich inschrijft voor ski- of snowboardles op de plaatselijke berg, krijgt het de kans om andere kinderen te ontmoeten die hun liefde voor de wintersport delen. Spelen met andere kinderen is ook een geweldige manier voor uw kind om belangrijke sociale vaardigheden zoals samenwerking en teamwork te leren.

   

  3. Het spelen met winterspeelgoed is een geweldige manier om quality time met het gezin door te brengen. Er gaat niets boven het spelen met je kinderen. Samen tijd buiten doorbrengen is een geweldige manier om als gezin een band op te bouwen en blijvende herinneringen te creëren. Winterspeelgoed hoeft echter niet allen buiten gebruikt te worden! Er is namelijk ook genoeg winterspeelgoed in ons assortiment wat je binnen kunt gebruiken. Je kunt dus altijd met winterspeelgoed spelen!

   

  4. Winterspeelgoed kan je kind helpen om de natuur te ontdekken. De winter is een geweldige tijd om je kinderen te leren over planten, dieren en ecosystemen. Met behulp van winterspeelgoed kan je kind de winterse natuur van zelf ontdekken!

   

  5. Winterspeelgoed is gewoon leuk! Uiteindelijk is winterspeelgoed gewoon leuk! Kinderen beleven er plezier aan, zowel binnen als buiten. Van een sneuwfort maken tot eigen sneeuwballen creëren, er zijn erg veel manieren waarop je kind plezier kan hebben met winterspeelgoed.